Dator > hur du hittar den bästa skrivaren

 • hur du hittar den bästa skrivaren


 • Att hitta rätt dator skrivare för dina behov är ett personligt val. Alla kommer att ha sin lista över specifika krav, och ingen skrivare kommer att behaga alla lika. Fotografer och arkitekter kanske vill stor plottrar medan studenter söker en billig bildproduktion som inte kostar mycket. Företagare kommer att ha en klar och kladdfritt bild, och barnen kommer att vilja massor av färger. Som ett resultat av den bästa skrivaren verkligen beror på att identifiera dina egna behov först

  Du behöver:
  en dator.
  Kalkylprogram program.
  Miniräknare och papper och penna (tillval).
  Internet-anslutning.
  Transportsättet att resa.
  Ställe där man kan köpa en skrivare.

  Identifiering av dina behov


  1.
  Utvärdera din nuvarande dator och vad det klarar av. Avgöra om datorn kommer att köra enkla program kontorsprogram eller stora, komplexa grafisk programvara såsom desktop publishing paket. Bestäm om du är nöjd med svartvita dokument eller om du behöver färg och hur mycket färgspektrat i så fall.
  2.
  Räkna ut den budget du vill spendera på en skrivare. Identifiera om du är en kostnadsmedvetna användare, en effekt av användare eller en tillfällig användare. Tänk på att det finns två stora kostnader att tänka på: själva skrivaren och tonerkassetter
  3
  Identifiera din mobilitet och produktionsbehov. . . Kontrollera om skrivaren behöver vara på väg att resa med dig eller kan vara en större stationär enhet. Fundera på om du kommer främst att göra en-eller tvåsidigt jobb, eller skriva ut flera kopior av 20 sidor eller mer på en gång.
  4.
  Prata med andra folk som inte skriver ut och samla in deras erfarenheter av vilka märken och modeller fungerar bättre. Titta på vad som används på din arbetsplats och hur bra eller inte så bra dessa enheter utför.

  Provning och hitta rätt skrivare


  1.
  Prata med andra folk som inte skriver ut och samla in deras erfarenheter av vilka märken och modeller fungerar bättre. Titta på vad som används på din arbetsplats och hur bra eller inte så bra dessa enheter utför.
  2.
  Jämförelse-shop "för den särskilda modeller och märken du vill ha. Eftersom leverantörer kan variera i pris med så mycket som $ 50 till $ 100, söka flera leverantörer för samma modell och mata in data på ett kalkylblad. Se till att inkludera fraktkostnader och beräknar din årliga kostnaden för byte av toner också. Många gånger en något dyrare skrivare kommer att ha lägre livscykelkostnader via toner priset.
  3.
  Ut prover och försöker testa köra en modell om du kan innan du köper den. Jämför dina prover med listan över kriterier och vad du letar efter. Titta på Internet för forum och få folk yttrande över särskild modell du kan tänkas överväga som ditt slutliga val. Sedan, för att kontrollera om garantier eller problem produkt se till att du är medveten om något motiv problem som kan ha börjat visa sig. Om nöjd, köp den skrivare du har valt och njuta.

  Tips och varningar


 • Köpa en begagnad skrivare kan spara mycket pengar och många gånger företag lossning dem som överskottsmateriel. Du kan få state-of-the art industriell utrustning för det pris du betalar för en konsument personlig enhet, med mycket mer kapacitet.
 • Bara för att din vän har lysande recensioner av hans nya skrivare inte betyda att du kommer att bli nöjda med det. Skrivare är som skor, måste du prova dem för att vara helt medvetna om vad de kan göra för dig.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:rensar micro sd-kort

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en Epson projektor
 • hur man rengör en zebra skrivare
 • hur du överför låtar från en Apple TV till en iPod
 • Hur man återskapar en Mac-skrivbordet
 • hur man byter A / C plugg på en Toshiba laptop
 • hur du tar bort botten på en NEC bildskärm
 • hur man fixar en laptop tangentbord som kortsluts från spill
 • hur man lysa upp skärmen på en IBM thinkpad
 • Så lägger filer på ett USB (aka "tummen") kör
 • hur man byter en inverter på en Toshiba laptop