Dator > hur du får din all din elektronik ersatts och garanti

 • hur du får din all din elektronik ersatts och garanti


 • Du köper en liten elektronisk post som iPod, mobiltelefon, tangentbord, mus, hårddisk, kalkylator, eller vad och det droppar död. Jag hoppas att detta hjälper dig att få den ersatt

  Du behöver:. .
  Kvitto
  Kopia av ditt registratio kort.
  Dator om du regisitered på nätet.
  .


  1.
  När du köper någon elektronisk post spara kvittot. Registret posten med det företag som gör det. Jag registrerar alla mina inköp på nätet med tillverkningen. När du registrerat på nätet behöver du inte längre att hålla emot. Se till att du lägger länken till den webbplatsen i dina favoriter och hålla ditt ID och lösenord någonstans du kan hitta det.
  2.
  För detta exempel kommer jag att använda min Logitech tangentbord och mus. Musen dog efter 2 månader av ägande. Jag gick till Logitechs webbplats och kontrolleras garantin och såg till att jag hade registrerat det. Jag var fortfarande av garanti och jag hade registrerat det på nätet.
  3.
  Sen gick jag till kundtjänst sidan och hittade 800 nummer för tangentbord och mus hjälp. Jag ringde dem på en vardag under normal kontorstid. Detta gör du om du behöver gå till en handledare som har behörighet att göra saker på Tech kan inte.
  4.
  När du pratar med kundtjänst rep lugn (aldrig lös din cool). Förklara exakt vad som är fel med ditt objekt. Nu kan du be rep om hjälp. "Jag vet inte vad jag ska göra, kan du hjälpa mig. " Detta vanligen får rep för att försöka 900 olika saker över telefon för att fastställa vad som är fel. I mitt fall musen har en USB-laddning port och en laddningsbart batteri. Hamnen slutade att ta emot USB-kabeln. Jag var tvungen att byta till en vanlig batteriet. Efter att jag bad om hjälp och vi gick igenom alla hans försök att fixa det, tackade han till slut byta ut hela setet. Han ville att jag skulle post honom tangentbordet och musen med en förbetald Lable som han skickade via e-post. När han får det, får jag min nya i en ny låda tillbaka. Den fungerade på detta fall. Det har också arbetat med en trådlös telefon som, en elektrisk konservöppnare, en eklektisk tandborste, och även en takfläkt. Tangentbordet som var den enda punkten de ville tillbaka. Allt annat skickades direkt till mig utom takfläkt. Som jag köpte på Lowes och de sätter upp ett utbyte rätt i butiken. Jag var bara tvungen att gå in med fläkten i bitar och har dem att se mig. De hittade utbyte ordning och det var det.

  Tips och varningar


 • alltid registrera dina inköp som kommer med garantier.
 • Försök att göra det på nätet.
 • ringa deras 800-nummer eller nummer med riktnummer om det behövs. Om det är långa avstånd du kan använda din mobiltelefon utan långa avstånd avgifter.
 • Håll huvudet kallt
 • Fråga dem vad du behöver göra.
 • tacka dem.
 • Om du förlorar ditt cool du att förlora allting .
 • Om du inte kan få vad du vill och rep säger thats allt jag kan göra, be om deras handledare. Gå igenom alla sak igen. Be om hjälp handledare. 99 gånger av 100 får du en ny.
 • Om du har haft det ett tag och det fortfarande är i garantin inte göra en aktuell modell. När de erbjuder en ny, slå upp det på nätet medan du talar i telefon. Om det nya inte gör vad den gamla gjorde, berätta för dem som inte motsvarar den jag har. Modell XXXX är närmast vad jag har. De kommer att uppgradera din ersättare till vad du vill så länge du inte försöker att få en bättre än du hade.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du säkerhetskopierar datafiler till dvd

Relaterade artiklar


 • kan en vanlig USB-skrivare göras för att ansluta trådlöst?
 • hur man kan jämföra Intel CPU hastigheter
 • hur man installerar Logitech Racer Mouse på xp
 • hur man rengör en Logitech mus boll
 • dator tangentbordet instruktioner
 • hur man installerar en USB-skrivare på min HP SmartMedia server
 • hur du ansluter flera bildskärmar till min dator
 • vad är skillnaden mellan en DVD + R och DVD-R?
 • topprankade laptop kylare
 • hur man kan anpassa fans datorsystem