Dator > enkel att använda externa backup för en PC

 • enkel att använda externa backup för en PC


 • Oavsett vilken typ av dator du använder, är det viktigt att du har en bra backup plan på plats. Utan en bra backup-enhet på plats, kan du förlora alla dina oersättliga data-data som du aldrig kommer att kunna komma tillbaka. Många av oss hålla års värde av viktig information på våra datorer, inklusive familj fotografier, finansiella uppgifter och mer. Med alla dessa uppgifter för att skydda, är det viktigt att köpa och använda en kvalitet extern enhet för säkerhetskopiering

  extern hårddisk

  . Ett enkelt sätt att säkerhetskopiera viktig information på din hårddisk är att installera en extern hårddisk på datorn. Dessa instrument är avsedda att kopplas till en USB-port på datorn, vilket gör det enkelt att ansluta och koppla ur det på bara några minuter. Så fort du kopplar den externa hårddisken i din dator, kommer operativsystemet automatiskt att känna igen den och ge den en enhetsbeteckning. Om du har en hårddisk och en CD-eller DVD-enhet, kommer den externa hårddisken troligen tilldelas bokstaven "E" När den externa enheten har erkänts, kan du helt enkelt använda Utforskaren för att kopiera de filer du vill spara till din nya enhet.

  USB-minnen

  När USB-minnen först infördes flesta av dem kunde inte hålla mycket data och de som kunde hålla en massa data var dyra. Dessa dagar är dock minnen finns med lagringskapacitet på 8GB, 16GB och mer, och priserna på dessa minnen har minskat kraftigt. Med priset på lagring lågt, kanske du kan använda några minnen i din backup plan. En fördel med detta tillvägagångssätt är att du kan göra flera säkerhetskopior med hjälp av två eller tre olika minnen. Du kan lämna ett minne ansluten till datorn för enkel backup och lagra en annan offsite för extra skydd.

  säkerhetskopiera data till ett USB-minne är enkelt. Du kan helt enkelt koppla in USB-minne i en ledig USB-port på datorn och vänta på ditt operativsystem för att erkänna det. Högerklicka på "Den här datorn" för att öppna Utforskaren och leta efter enheten betecknas som "flyttbar enhet". Därifrån kan du helt enkelt kopiera de filer du vill spara från datorns hårddisk till USB-minne. Det enklaste sättet att göra detta är att markera de filer du vill överföra, högerklicka, välj "Sänd till" och välj tummen enhet från listan över alternativ.

  Online Backup Services

  En av de nyaste , och enklaste, sätt att säkerhetskopiera dina data regelbundet är att anmäla sig till en online backup tjänst. Dessa tjänster kontinuerligt säkerhetskopiera data på hårddisken genom att överföra det till en säker offsite datacenter. Informationen krypteras under transport, vilket förhindrar obehöriga från att komma åt information som det är som säkerhetskopieras. Om du har en hårddisk krasch eller annat fysiskt problem, kan du bara logga in på ditt online backup-konto för att återställa dina filer. Ett antal företag som erbjuder denna tjänst, mest ut en månadsavgift för det. När du registrerar dig, måste du hämta och installera en liten programpaketet. Efter det kommer säkerhetskopieringen sker automatiskt när datorn är ansluten till Internet.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:diy stationär dator

Relaterade artiklar


 • hur man använder min tv som datorskärm
 • hur du lägger till mer SDRAM på en emachine
 • hur man plocka ut ljudkort
 • Visual Studio Tools för Microsoft Office-systemet
 • hur man rengör verktyg för Mac-datorer
 • hur man byter bläckpatroner
 • hur man identifierar egenskaper hos en processor
 • Hur man uppskatta datorn watt nätaggregat
 • hur man identifierar värden RAM-minne
 • hur man byter batteri i en Logitech trådlös mus