Dator > Western Digital My Book felsökning

 • Western Digital My Book felsökning


 • Western Digital ger en rad externa hårddiskar som kallas "My Book" i första hand utformade för att användas som del av en säkerhetskopiering regim eller allmän datalagring. Dessa enheter är kompatibla med både Macintosh och Windows-datorer, men du kan behöva utföra en del arbete på enheten i syfte att få det att fungera som önskat med ditt specifika system

  Omformatering

  Western Digitals My Book enheter levereras formaterade med användning för en viss typ av dator. Därför är en enhet som säljs för användning med en Macintosh fungerar kanske inte ur lådan med en PC och vice versa. I sådana fall måste du formatera enheten för användning med ditt system. På en Macintosh kan du formatera en PC-enhet med Skivverktyg ansökan, som finns i Utilities undermapp till mappen Program. Ange antalet partitioner som du önskar att dela upp köra in och välj "Apple Partition Map" och "Mac OS Extended (journalförd)" från listan med alternativ.

  Att formatera om en Macintosh enhet på en Windows-dator, använd fönstret Diskhantering.
  Börja med att högerklicka på skrivbordet ikon märkt "Den här datorn", välj sedan alternativet "Hantera". Granska listor, och välj den enhet post som motsvarar din My Book. Högerklicka på en volym s blå fältet för att ta bort denna volym från enheten (se till att du har rätt enhet vald). När det blå fältet blir svarta, högerklicka på den och välj "Ny enkel volym" för att starta en guide som leder dig genom resten av omformatering processen.

  Drivrutiner och USB 3. 0

  My Book inte inte kräva installation av speciella drivrutiner för att arbeta med datorn. Men om dataöverföringshastigheter verkar långsammare än förväntat, kanske du vill kontrollera att din dators USB-drivrutiner är uppdaterade. Vissa modeller av My Book kan använder USB 3,0 hastigheter, men om ditt system använder USB 2. 0-drivrutinerna, kan detta påverka prestandan. Du kan oftast hitta de senaste drivrutinerna för din dator genom att besöka tillverkarens hemsida, leta efter en länk till en "Downloads" eller "Support". Letar efter datorns specifika modellnummer kan hjälpa också.

  Om du har byggt din egen dator från scratch, kontrollera moderkort tillverkarens webbplats. Om din dator inte kommer med USB 3. 0 installerat kan du installera en adapter-kort i en av moderkortets ledig PCI-E-kortplatser. Dessa kort kommer förpackade med speciella drivrutiner för deras eget, och installatörer är också ofta tillgängliga på tillverkarens webbplats.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du formaterar en 8GB SD kort till 4GB

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en HP laptop utan en återställning skiva
 • hur man kan förbättra bärbara Dell-datorer
 • det bästa sättet att skapa en multimedia-PC
 • hur du ställer in tiden på en skarp-utskrift
 • Hur konvertera Photoshop till JPEG på en Mac
 • installation av minne på en acer bärbar dator
 • multifunktionslaserskrivare köpguide
 • hur man identifierar problem med nätverksmaskinvara
 • hur man får PictureMate att skriva ut kantfria
 • hur man väljer en Intel-processor