Dator > Hur konvertera. RAM-filer till flash för Mac

 • Hur konvertera. RAM-filer till flash för Mac


 • Öppna en Mac hårddisk kan verka snabbt, men det sekunder som det tar för spinning hårddisk för att hitta, komma åt och spara filer kan lägga upp när du konverterar en videofil från ett format till ett annat. Använda en Random Access Memory (RAM) hårddisk fungerar nästan omedelbart eftersom frekvensomriktaren är faktiskt datorminne och inte en fysisk enhet. Konvertera videofiler som sparats i en RAM-disk drive i Flash video format med hjälp av Mac QuickTime Player Pro programmet kommer inte bara skynda konvertera videofiler, men lägga till livet av hårddisken som inte behöver användas för omräkning .

  Du behöver:
  microSD till SD-adapter
  . SD till USB-adapter (tillval).
  USB-kabel (tillval).


  1.
  Ladda ner och installera en RAM-program hårddisk till Mac hårddisk, som Esperance DV (se länk i Resources). Gå till "Apple"-menyn och välj "Systeminställningar" och klicka på "Esperance DVD" ikonen i fönstret som visas. Namn enheten RAM-disk du ska göra i det öppna kolumn på toppen. Flytta "kapacitet" reglaget till höger tills numret lyder "720 MB. "Klicka på" Skapa nu "knappen för att skapa en enhet RAM-disk på Mac skrivbord. Stäng" Esperance DV "fönster genom att klicka på den röda knappen uppe till vänster i fönstret.
  2.

  Ladda ner och installera den kostnadsfria QuickTime Player program från Apples hemsida (se länk i Resources). Köp registreringen koden för att vrida QuickTime Player till QuickTime Pro från Apples webbplats.
  3.

  Kör QuickTime Player och väljer "Registrering" i rullgardinsmenyn under "QuickTime. "Skriv in ditt namn i" Registrerad till "kolumn i fönstret som visas. Ange registreringskoden i" Registration code "kolumnen. Stäng fönstret genom att klicka på den röda knappen uppe till vänster. Avsluta QuickTime Player-programmet.

  4.
  Dra videofiler som ska konverteras till Flash-video-format från Mac hårddisk i RAM-disk. Vänta som video filerna kopieras till RAM-disken. Dra videofiler från RAM-hårddisken i QuickTime-symbolen som finns på skrivbordet eller i dockan till vänster på skärmen eller längst ner på skärmen. Vänta som QuickTime Pro laddar och visar varje videofil som ett videofönster på Mac-skrivbordet.
  5.
  Välj en video fönster genom att klicka en gång på den. Gå till "File" och välj "Export" från rullgardinsmenyn. Namnge Flash video filen du ska göra i det öppna kolumnen längst upp i fönstret som visas. Välj "Film till Flash (FLV)" från rullgardinsmenyn bredvid "Export". Lämna "Använd senaste inställningarna" rullgardinsmenyn under "Film till Flash" (FLV) ensam. Klicka på "Spara" knappen i det nedre högra hörnet av fönstret för att konvertera filen från RAM-hårddisken i Flash-video-format och spara den tillbaka in i RAM-disken. Upprepa proceduren med någon av de andra videon fönster som är öppna innan du avslutar QuickTime Pro.

  Tips och varningar


 • Laddar flera videofiler till QuickTime på Pro en gång krävs att Mac har en massa gratis datorminne.
 • omstart eller stänga av Mac kommer att orsaka alla filer som är inne i RAM-hårddisken går förlorad.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man utformar pcb styrelser

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till 2 RAID-enheter till en Dell-dator
 • Acer PC för-& nackdelar
 • hur man kan jämföra Intel Quad Core-processorer
 • hur man öppnar en zip-enhet
 • hur man fixar den cd-spelare i min Windows XP-dator
 • hur man byter en back ljus i en Sony Vaio laptop
 • hur du formaterar en 8GB SD kort till 4GB
 • hur du ställer in tiden på en skarp-utskrift
 • hur till göra min boot Toshiba laptop i CD-enheten
 • hur man avtryck ett namn på ett foto för identitet