Dator > Epson projektor film tips

 • Epson projektor film tips


 • Du har en projektor som är ganska dyrt och du vill skydda den. . Den är perfekt för PowerPoint, men den huvudsakliga anledningen till att du köpte den var för filmer. Du vill ha den bästa bild och ljud är möjligt, men underhåll för denna maskin är inte något du alltför bekant med. Behöver du rensa något? Hur får du den bästa kvaliteten? Dessa är alla frågor som kan lösas genom att följa enkla och grundläggande tips. På bara några stycken, har du de bästa tipsen för att behålla din Epson filmprojektor.

  Bulb Underhåll

  En av de vanligaste ersättas komponenterna i en projektor är en glödlampa. Glödlampan är en av de viktigaste delarna också. Utan dess ljus, resten av projektorn i princip värdelös. Du har ingen bild utan denna del. En standard glödlampsbyte kan kosta ett par hundra dollar enkelt, och detta är en hel del pengar att spendera varannan eller var tredje år. För att slippa byta glödlampa så ofta, prova att använda Epsons "Ekonomi-läget. " Detta är en inställning som skymmer glödlampan och i genomsnitt lägger ett år till span på lampan själv.

  kyltid

  En projektor sätter upp en anständig mängd värme när den körs. Det är därför det är mycket viktigt att hålla projektorn i en mycket öppen plats, så att den överhettas. Om projektorn överhettas, kan de inre delarna skadas. Lampan kan slockna vid överhettning, eller grafikprocessorn kan stängas av. När du stänger av projektorn och håller på att fixa att packa upp det, kom ihåg att låta den rätta tidpunkten för att svalna. Värmen inte omedelbart försvinner när strömbrytaren trycks in, utan tar det några minuter för att svalna helt så att den kan packas undan. Grant maskinen med några minuter att andas, och till slut får du lägga till år av liv till din kostsamma investeringar

  ren miljö

  Håll din Epson filmprojektor i en ren miljö. Om det finns luftföroreningar i rummet projektorn är i, det kan skada fläkten och lampan. Rök och damm är två av de vanligaste bär material på en projektor. Damm kan täppa upp fläkten, och rökskador lampan och glödlampan. Också se till att hålla fukten borta från projektorn. Det kan också förkorta livslängden på din maskin. Miljön skadas är den svåraste att upptäcka och märker att det finns oftast ingen omedelbar effekt på maskinen, men istället, effekterna tar ut sin rätt med tiden. Ta notis om var du placerar maskinen och vad som är runt omkring.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:skrivare kretskort avlägsnande

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en pata intern hårddisk som flyttbara
 • hur man hittar uttaget storlek ett moderkort
 • hur man kan förbättra RAM på min dator
 • hur du anpassar eMachines datorer
 • hur man kan förbättra bärbara Dell-datorer
 • hur man bygger en billig och snabb dator
 • hur du ställer in en HDTV som en datorskärm
 • hur man ansluter en bildskärm till min Sony laptop
 • hur du överför låtar från en Apple TV till en iPod
 • hur man rädda en skadad disk CDR