Dator > Dell Inspiron display avlägsnande

 • Dell Inspiron display avlägsnande


 • Dell Varumärket har länge varit ett populärt val med både hem-och företagsanvändare datorn och Inspiron raden av bärbara datorer har använts i stor utsträckning både bostäder och kontor. Den främsta fördelen med att äga en bärbar dator, naturligtvis, är portabilitet, och om displayen på din bärbara dator inte denna fördel är förlorat. Utan en bra bärbar dator skärm, måste du antingen tjudra den bärbara datorn till en dockningsstation heltid eller ansluta den till en extern skärm, så det är viktigt för laptop-ägare att veta hur man tar bort och sätter som visas.

  Du behöver:
  Termoskrivare
  . USB-eller parallellkabel.
  Dator.
  Installationsdisketten.

  Bestäm källan till problemet

  När du har en tom skärm på Dell Inspiron bärbar dator kan du anta att displayen har misslyckats, men det är inte nödvändigtvis fall. Ditt första steg i felsökningen bör vara att ansluta en extern bildskärm och se om du får en bra skärm där. Om du kan se en display med extern bildskärm ansluten men inte utan den, kan du vara säker på att den bärbara skärmen är verkligen dåligt.

  Om du inte ser en display även med extern bildskärm, kan problemet vara nätaggregatet eller den bärbara datorn moderkortet. Försök att lyssna till fläkten. -Om du inte hör fläkten igång, kan strömmen behöver bytas

  Förbered för demontering

  Innan du börjar arbeta på din bärbara dator, är det viktigt att förbereda din arbetsyta och din bärbara dator. Det viktigaste är att se till att en uppbyggnad av statisk elektricitet inte skadar den känsliga elektroniska komponenter i den bärbara datorn, så du bör bära en antistatarmband på handleden. Dessa grundstötning banden är allmänt tillgängliga på elektronik butiker och dator, men om du inte har ett minst beröring en bit metall till att jorda dig själv innan du börjar.

  Innan du kan ta bort displayen från Inspiron laptop, måste du först ta bort tangentbordet genom att bända upp mitt på toppen av tangentbordet, sedan försiktigt lyfta tangentbordet ur den bärbara datorn och inställning den över pekplattan.

  bort display

  För att inleda förfarandet displayen avlägsnande, först lokalisera och ta bort skruven som håller kabeln displayen marken på plats och sedan ta bort skruvarna som är märkta M att ta bort EMI sköld från moderkortet. Rotera EMI sköld uppåt och lyft ur dess bevarande slots. Koppla sedan bort antennkabeln, stäng skärmen och vänd på datorn upp och ned. Ta bort skruvarna märkta "D" och dra upp på fliken som sitter på displayen adapterkabel. Koppla bort kabeln från moderkortet och sedan ta bort antennkabeln och lyft av displayen av den bärbara datorn basen.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man ställer in DMA på datorn

Relaterade artiklar


 • Cutler-Hammer VFD felsökning
 • hur man kan förstora en pdf för utskrift
 • hur man installerar moderkortet drivrutiner
 • hur är filer lagrade i PC minne?
 • hur man installerar GIGABYTEs moderkort
 • Hur du ser på filmer på en Acer Aspire One
 • det bästa sättet att överföra VHS till DVD på en Mac
 • hur man bränner en CD-skiva på en bärbar dator
 • hur man kontrollerar strömförsörjningen på min pc
 • hur man byter en HP laptop subnotebook hårddisk