Dator > topprankade laptop kylare

 • topprankade laptop kylare


 • Du behöver:
  Computer
  . Monitor.
  . Analoga och digitala kablar

  Det finns massor av goda skäl att ha en effektiv, pålitlig kylare för din bärbara dator: att förebygga lår brännskador från vila laptop i knät, få bättre bärbar prestanda från svalare fungerande komponenter, och förbättra komponent och batteritid från svalare levnadsvillkor. Ta en titt och se vilken typ av kylare som passar dig bäst: den traditionella USB-drivna kylare fläkt, utan motor kylare ventilation, såsom X-Pad, eller den nyare värme-avledning kuddar kylning.

  USB-drivna fans: Active Solution

  Det finns gott om traditionella fan-driven kuddar tillgängliga för bärbara datorer. Dessa typer tenderar att högre poäng i prestanda än den totala funktionen. Detta beror på, medan deras USB-drivna fläktar tenderar att hålla en bärbar dator svalare, är extra ström dras från den bärbara datorn av behovet av att ansluta till en USB-port för makten. Dessutom är dessa laptop kylare är oftast tyngre och svårare att använda när du reser i jämförelse med några av de andra icke-drivna alternativ. Ändå kommer du att få ut det mesta möjliga av ett motordrivet svalare, vilket är trots allt det viktigaste målet för en kylare.

  Bland de högst rankade USB-drivna kylare är Zalman Ultra- Tyst linje: ZM-NC1000, som är byggd för bärbara datorer med skärmar 14,1 inches och mindre och ZM-NC1000 är äldre syskon, den NC2000, som är byggd för bärbara datorer med skärmar 15,4 inches eller större. Båda fick utmärkt betyg i ett Bestcovery svalare laptop jämförelse. Antec Notebook Cooler (byggd för mindre bärbara datorer) och Notebook Cooler 200 (byggd för en större bärbara datorer), som kör något billigare än motsvarande Zalman modellerna, har också fått respektabla betyg från CNet, liksom Bestcovery.

  utan strömförsörjning Ventilation

  Flera icke-drivna ventilation kylare, den första typen av passiv kylare, är tillgängliga, och många av dessa uppnå prestanda nästan lika stora som USB-powered val. Detta beror på att god ventilation är viktigare i kyla än att skapa en lägre temperatur atmosfär för laptop datorer. I själva verket gjorde det xpad svalare laptop högre än någon annan laptop kylare i CNET: s bärbara dator svalare i termer av temperatursänkning.

  Flera andra märken har liknande alternativ, t. ex. LapWorks och BlueLounge, alla syftar till att öka ventilation i stället blåsa kall luft och suger upp extra effekt, vilket gör detta ett bättre alternativ om batteritiden är ett bekymmer.

  Värmeskydd

  En mer typ av bärbar dator svalare finns, och det är den nya killen på blocket. Kemiska kyla geler lagras i högt bärbar, hopfällbar mattor hjälpa bärbara datorer att avleda värme. Under idealiska förhållanden kommer dessa att fungera alldeles utmärkt och håller både du och din bärbara dator svalare, men idealiska förhållanden är inte alltid normen. Som påpekats av flera recensenter, kommer denna typ av kylning pad döda en bärbar dator prestanda och få den att värma upp ännu mer om den bärbara datorn har en botten intagsfläkt. Detta beror på att mjukhet i gelén och tyg kan enkelt täppa så avgörande ventilation poäng på bärbara datorer. Men ändå, om portabilitet är ett problem, det finns få bättre alternativ än dessa, eftersom dessa Värmeskydd kan rullas upp eller fällas ihop och enkelt förvaras i en påse. De bästa valen för Värmeskydd kommer från Thermaltake, Nexus och ThermaPAK.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du lägger till en extra skärm till en iMac

Relaterade artiklar


 • hur man får in i bios för en Toshiba laptop
 • hur man hittar uttaget storlek ett moderkort
 • hur man använder en iMac som en andra skärm
 • hur du ansluter en DVI-kabel
 • hur man använder en webbkamera på en Acer Aspire en
 • hur man kan förstora en pdf för utskrift
 • hur man skapar dmg
 • hur man använder webbkameran på en Acer Aspire One
 • hur tystnaden bullriga hårddiskar
 • Hur installerar jag min Ethernet-kontroller?