Dator > hur man installera Linksys Wireless G USB nätverkskort

 • hur man installera Linksys Wireless G USB nätverkskort


 • Linksys Wireless G USB Network Adapter är ett bekvämt sätt att få trådlös uppkoppling till datorn utan att behöva installera ett kort direkt på systemets moderkort. Men som med många perifera enheter kan du råkat i svårigheter under installationsprocessen. Att hitta en lösning kan kräva bort de befintliga drivrutinerna och utför en ominstallation av den programvara som behövs. När det gäller att installera programvaran, har du två alternativ: manuell installation eller "Setup wizard," ibland en lösning som fungerar var en annan misslyckas, så ett litet experiment kan krävas.

  Du behöver:
  Installationsprogram

  Avinstallera


  1
  Leta reda på ikonen som heter "My Computer" på skrivbordet. . . Högerklicka på ikonen och välj alternativet "Egenskaper". Undersök utbud av flikarna längst upp på "System Properties" och klicka på fliken som heter "Hardware". Klicka på knappen "Enhetshanteraren".
  2.
  Igenom listan över poster i "Enhetshanteraren" fönster. Leta reda på posten med texten "Nätverkskort". Klicka på "plustecken" ikonen till vänster om posten. Högerklicka på listan som heter "Linksys Wireless-G USB Network Adapter. " Markera alternativet "Avinstallera".
  3.
  Stäng av datorn och koppla bort nätverkskortet från din USB-port. Starta datorn igen och loggar in i Windows som vanligt.

  Manuell Installera


  1.
  Sätt i installationsskivan som följde medföljde Linksys Wireless-G nätverksadapter. "Exit" om "Setup Wizard" startas och klicka på knappen märkt Anslut adaptern, när "guiden Uppdatera maskinvara" visas, välj alternativet "Installera programvaran automatiskt" och klicka på knappen märkt "Next. "Om en dialogruta som heter" Installation av maskinvara "visas, klicka på knappen märkt" Fortsätt ändå. "När" Slutför guiden Ny maskinvara "visas, klicka på knappen" Finish. "
  2.
  Högerklicka på "Den här datorn"-ikonen och välj "Egenskaper". navigera tillbaka till "Enhetshanteraren" fönstret.
  3.
  Granska posterna under "Network adapters" för att bekräfta att den nya installationen slutförts.

  Setup Wizard


  1.
  Sätt i installationsskivan som följde medföljde Linksys Wireless-G Network Adapter, när installationsprogrammet startar, klicka på knappen "Klicka här för att börja. " Läs licensavtalet och klicka på "Nästa".
  2.
  Anslut din USB-adapter när du ombeds och klicka på knappen "Nästa".
  3.

  Följ instruktionerna på skärmen, efter installationen är klar, högerklicka på "Den här datorn"-ikonen och välj "Egenskaper". Navigera tillbaka till "Enhetshanteraren" fönster och se över "Nätverkskort" listor för att bekräfta att installationsguiden installerat adapterns drivrutiner.

  tips och varningar


 • Om du inte längre har installationsskivan som följde med din adapter kan du ladda ner nödvändig programvara direkt från tillverkarens webbplats. Gå till Linksys supportsida (se "Resurser" nedan) och ange ditt adapter modellnummer i sökfältet. "Get Downloads" klicka på länken märkt

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man byter A / C plugg på en Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar ett ATI-grafikkort
 • hur du tar bort partitioner från minnen
 • hur du lägger till extra RAM-minne till bärbar dator
 • hur du ställer in en lämplig datorväska för fläktkylning
 • Hur man vet om du ska köpa en PC eller Mac
 • hur man gör en trådlös usb antenn
 • hur man raderar & ladda om en hårddisk
 • how till en kontakt bandspelare till en dator
 • hur man byter batteri på en logitech trådlös mus
 • hur man bygger en dator mp3 jukebox