Dator > hur man bygger ett center dator tjänst

 • hur man bygger ett center dator tjänst


 • Om du är en teknikkunniga individ, kanske du kan göra lite pengar genom att reparera stationära och bärbara datorer för människor i samhället. Många datoranvändare kommer att köpa ett dyrt system, bara ha det falla offer för virus, spionprogram och andra problem. De som har möjlighet att åtgärda dessa problem till ett rimligt pris befinner sig ofta i hög efterfrågan, så du kanske kan förvandla din kärlek till datorer i ett blomstrande företag

  Du behöver:. .
  Långbord
  Skrivbord.
  Nätverkskablar.
  Eluttag.
  Överspänningsskydd och UPS.
  Externa hårddiskar samt kör tummen.


  1.
  Kontrollera att du har gott om eluttag tillgängliga innan du börjar planera ditt utrymme. Chansen är att du behöver installera minst en eller två extra uttag, speciellt om du konverterar en plats i ditt hem. För maximal effektivitet bör datorn servicecentret har eluttag placerad på varje vägg, med två utlopp på långa väggar. Detta kommer att göra det lättare för dig att ansluta flera enheterna i och utgår från en enskild tabell.
  2.
  Koppla in en UPS till varje eluttag på väggarna. Det är viktigt att välja kvalitet UPS: er med lång batteritid. Det kan ta lite tid att sätta ner ett rum fullt av datorer i händelse av strömavbrott, och om batterierna inte ger tillräckligt med ström, kan datorerna skadas. Se till att du väljer en UPS som ger både batteribackup och överspänningsskydd.
  3.
  Inköp långbord som du kan använda när du arbetar på datorn utrustning du tar i. Placera dessa bord längs väggarna och lämnar en liten lucka mellan bordet och väggen för att köra nätsladdar, nätverkskablar och övervaka sladdar. Kontrollera att tabellerna är robust nog att hålla tre eller fyra datorer i varje.
  4.
  Köp ett urval av externa hårddiskar, tummen och andra bärbara lagringsenheter. Du behöver ett sätt att säkerhetskopiera kunduppgifter innan du börjar ditt arbete. De datorer som kommer till dig kan behöva återställas till fabriksinställningarna, och detta kommer att utplåna alla användardata.
  5.
  Har byggnaden fast för DSL-Internetanslutning. Du måste ansluta datorerna du reparation av Internet för att tillämpa patchar och uppdateringar. Du behöver också ett sätt att testa uppkopplingen av de datorer du arbetar med, och som har en särskild DSL är ett utmärkt sätt att göra det. Eftersom många av dina kunder kommer att använda DSL-anslutningar hemma, att ha ett fungerande DSL-linje att testa med hjälper dig med felsökning.
  6.
  Kontrollera datoranvändare i området vet att du är öppen för företag. Det finns sannolikt ett starkt behov av de tjänster du erbjuder, men du måste låta folk veta. Nätverk med små företag i området är ett utmärkt sätt att sprida ordet. Reklam i din lokala tidning är också ett utmärkt sätt att få leder. Du kanske också vill fråga om undervisning en gratis dator kurs på ditt lokala bibliotek eller äldreboende. Detta är ett utmärkt sätt att skapa dina referenser i samhället, och när dessa nya dator ägare har problem, de sannolikt kommer att vända sig till servicecentret.

  tips och varningar


 • Undvik heltäckningsmatta i din dator servicecenter. Går över en matta kan alstra statisk elektricitet och att statisk elektricitet kan skada datorutrustningen.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man bygger en dator hem trygghet

Relaterade artiklar


 • hur man använder en iMac som en andra skärm
 • hur man fixar stoppa koder på dator
 • Hur stänger jag mitt interna modemet på?
 • 60 vs 75 hertz
 • hur man byter en HP laptop subnotebook hårddisk
 • hur du formaterar personliga DVD-skivor för att spela i en dator
 • Skillnaden mellan parallella & seriella skrivare
 • hur man bygger en DVR från en dator
 • hur man kan anpassa en NEC datorskärmen för att passa skärmen
 • hur man bygger en dator och installera OS