Dator > hur du ändrar skärmen på en Dell laptop

  • hur du ändrar skärmen på en Dell laptop


  • Om displayen på din Dell-dator går dåligt, kommer nyttan av anordningen vara ytterst begränsad. Om du har en dålig skärm, kan du antingen ansluta den bärbara datorn till en dockningsstation med en bifogad extern bildskärm, eller så kan du ansluta en bildskärm. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer att överföra på datorn offras, så det är viktigt att få som visar fast så snart som möjligt. Lyckligtvis är det möjligt att ersätta skärmen på egen hand utan hjälp av en dyr verkstad.

    Du behöver:
    Laptop
    . Liten skruvmejsel ställa.
    Ersättning display.
    Antistatarmband.


    1.
    Förvandla din bärbara dator av, och ta bort nätsladden. Vänd den bärbara datorn upp och ned, och skjut batteriet ur facket. Sätt på ett antistatarmband om du har ett, dessa artiklar finns i många elektronikaffärer och kan bäras runt handleden för att förhindra urladdning av statisk elektricitet. Om ett antistatarmband inte är tillgänglig, kan du jorda dig genom att vidröra en bit metall innan du börjar arbeta på din bärbara dator.
    2.
    Vänd på laptop över så att ovansidan är vänd mot dig, och öppna skärmen så långt det går. Leta centrum locket och dra försiktigt bort den genom att skjuta en liten skruvmejsel undertill och sakta bända upp den, med början på ena sidan av locket, flytta till mitten och slutligen till den motsatta sidan. Ställ bort locket åt sidan på ett säkert ställe.
    3.
    Stäng noga på skärmen, och vänd den bärbara datorn igen så att botten av enheten mot dig. Leta reda på små skruvar i varje hörn av den bärbara datorn, ta bort dem och ställ dem åt sidan på ett säkert ställe.
    4.
    Vänd laptop rätt sida upp igen, och öppna skärmen hela vägen. Ta bort skärmen från datorn, och vicka skärmen fram och tillbaka för att lossa den. Dra försiktigt bort den bärbara datorn.
    5.
    Placera den nya skärmen så att gångjärnen är uppradade med spåren på baksidan av den bärbara datorn. Anslut bildskärmens gångjärn i det facket. Kontrollera att bildskärmen sitter ordentligt, och pivot tillbaka tills displayen är helt öppet.
    6.
    Fäst bildskärmskabeln till den nya bärbara displayen, byta ut skruvarna på undersidan av den bärbara datorn och sätter i centrum tillbaka locket på plats. Byt ut batteriet, anslut strömmen och slå på datorn igen för att testa bildskärmen.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du tar bort en bärbar dator skärm





Relaterade artiklar


  • Felsökning en Dell mus bluetooth resa
  • multifunktionslaserskrivare köpguide
  • hur man byter A / C plugg på en Toshiba laptop
  • hur man fixar en torkad bläckpatron för en dator skrivare
  • hur datorer ränta laptop
  • hur du slår på det trådlösa på en bärbar dator
  • hur kan man få hastigheter cpu fläkt på en Lenovo laptop
  • hur man byter en hp laptop antenn
  • hur du tar bort skrivaren huvudet på en Brother MFC
  • hur man gör en CAT5 korsad kabel