Dator > hemlagad rackmonterad dator

 • hemlagad rackmonterad dator


 • Många erfarna dator ägaren tycker att det bästa sättet att få precis vad de vill ha till priser de kan betala är att skapa sina egna system. Bygga dina egna system medför en rad viktiga fördelar, bland annat det faktum att du vet exakt vilken typ av hårdvara du har ombord. Det i sin tur kommer att göra det mycket enklare att felsöka problem och uppgradera hårdvaran på vägen. Bygga en hemmagjord rackmonterad dator är ett utmärkt projekt, oavsett om hemmet eller företaget

  Know Your Rack

  Innan du går och handlar för en rack dator fallet är det viktigt att först avgöra vilken typ av racket du har. Vissa serverrack är konstruerade med runda monteringshål, medan andra använder kvadrat sådana. Om du väljer fel typ av fall, kanske du inte kunna montera den säkert i ditt rack. Också undersöka ditt rack för att se hur mycket utrymme du har tillgängligt. Helst skulle du vilja kunna ställa in din nya rack PC på plats utan att behöva flytta andra delar av hårdvara. Var noga med att mäta det utrymme du har tillgängligt och hålla dessa mätningar med dig när du shoppar för ett fall.

  Flera hårddiskar

  När man bygger en rack dator, är det alltid en bra idé att sätta upp flera hårddiskar. Oavsett om dessa enheter är för redundans ändamål eller backup, med mer än en hårddisk på plats kommer att göra din dator betydligt mer mångsidig och lättare att använda. När du väljer ett fall design, se till att välja en som kommer att rymma mer än en hårddisk.

  När du väljer hårddisk för dina rack dator är det viktigt att välja den största kapaciteten enheter du kan hitta. Med priset på lagringsutrymme så låg, bör du sikta på en minsta hårddisk på 500 GB, helst 750 GB eller mer.

  Max ut minnet

  Minnet är en viktig faktor när buiding någon dator, men det kommer att bli ännu viktigare om du planerar att använda din rack PC för affärsändamål. När du väljer ett moderkort för ditt rack fall, se till att välja en som kan rymma minst 4 till 8 GB minne. Ju mer minne du kan inkludera, desto snabbare kan monteras i rack PC kommer att utföra.

  Aktivera fjärråtkomst

  Om du planerar att hålla din rackmonterad dator i ett serverrack, behöver du ett bekvämt sätt att få tillgång till den när du inte är i serverrummet. När du är klar bygger ut din nya dator måste du slå på fjärråtkomst funktioner i datorn. Detta gör att du kan ansluta till datorn på distans med hjälp av dess namn eller IP-adress. Om du vill aktivera fjärr acceess, högerklicka på Den här datorn och välj Egenskaper från menyn. Klicka sedan på fliken Fjärr och fjärråtkomst.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur vet jag när min dator behöver ett nytt batteri?

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en tv dator
 • hur man byter en hp laptop antenn
 • hur man roterar LCD på lenovo laptop
 • hur man kan bli av HP skrivarmeddelanden
 • hur man skapar en startbar bios diskett
 • hur man byter batteri på en logitech trådlös mus
 • hur man identifierar problem med nätverksmaskinvara
 • hur du överför låtar från en Apple TV till en iPod
 • hur man byter en hp pavilion tangentbord laptop
 • hur man hittar stift 1 på en bandkabel