Dator > felsökning av en D-Link trådlöst internet kort

 • felsökning av en D-Link trådlöst internet kort


 • D Link har tillverkat ett antal trådlösa internet kort som en del av sitt nät hårdvara produktionslinje. Trådlösa adaptrar kan du ansluta till Internet och nätverket utan trassel och rumsliga begränsningar av ett trådbundet nätverk. Om din D-Link trådlöst internet kort inte längre fungerar, det finns ett antal procedurer som du kan följa för att rätta till problemet. Felsökning av trådlös adapter kan ta allt från fem minuter till ett par timmar och sker bäst när du kan ägna ett sammanhängande block av tid till processen.

  Du behöver:
  senaste drivrutinerna
  . Ethernet-kabel.


  1.
  Kontrollera din Internet-anslutning och modem. Se till att din router och modem inte visar fel och att datorn är inloggad på din trådlösa anslutning med korrekt säkerhetsnycklarna aktiverad. Testa Internetanslutningen med en annan dator, om sådana finns, för att säkerställa att problemet inte är med Internet-anslutningen. Återställ modemet och routern genom att driva ner dem eller dra ur dem i 30 sekunder.
  2.
  Test D-Link trådlösa kortet i en annan dator, om det finns. Om kortet fortfarande inte fungerar, har det trådlösa kortet misslyckats och måste bytas ut. Om det fungerar på en annan dator måste du identifiera problemet hårdvara oförenlighet och hoppa till avsnitt 2.
  3.
  Stäng av datorn. Ta ut kortet om det är en extern USB-adapter, sätt sedan in kortet. Starta om datorn, sedan försöka ansluta till Internet igen.
  1.
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen. "Klicka på" Klassisk vy "i den vänstra kolumnen. Öppna" System ".
  2.
  Klicka på" Enhetshanteraren "länken till vänster eller" Enhetshanteraren "-fliken.

  3.
  Gå till "Nätverkskort". Expandera kategorin genom att klicka på "+. " Om Windows visar ett fel ikon, kommer Windows har redan expanderat kategorin.

  4.
  Dubbelklicka på D-Link trådlösa kort. Anteckna eventuella fel. Om Windows inte visar några fel, klicka på fliken "Drivrutin".
  5 .
  Anslut datorn till routern via en Ethernet-kabel, om tillgängligt. Klicka på "Uppdatera drivrutin". Windows installerar den senaste drivrutinen.
  6.
  Hitta D-Link trådlösa kort installations-CD. Om Windows har nedtonat detta alternativ eller om du inte har en fast anslutning alternativ, klicka på "Avinstallera". Klicka på "OK" och sedan markera alternativet för att "Delete" för föraren.
  7.
  Starta om datorn och låt Windows för att upptäcka det trådlösa kortet. Sätt i installationsskivan om du uppmanas av Windows.

  Tips och varningar


 • Om du har bytt operativsystem, se till att dina D-Link trådlöst internet kort är kompatibelt med din nya operativsystemet.
 • Jämför din dators hårdvara specifikationer med de minimikrav för ditt trådlösa kort genom att gå till installation dokumentation och stödmaterial på D-Links webbplats eller på D-Link installationsskivan.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man kan jämföra processorer i nya datorer

Relaterade artiklar


 • Hur installerar jag min Ethernet-kontroller?
 • Hur klistermärken jag ut?
 • hur man tvättar kretskort
 • hur kan man få hastigheter cpu fläkt på en Lenovo laptop
 • hur man mäter hastigheten på en processor
 • hur man skapar en MP3-skiva på en iMac
 • hur till göra min boot Toshiba laptop i CD-enheten
 • hur man kopplar en Toshiba bärbar extern hårddisk från en dator
 • hur man kan spara Excel-filer i Visual Basic 6
 • hur man kan jämföra kortkommandon för Mac & PC