Dator > Hur kan jag ta en bild på mig själv med min dator?

 • Hur kan jag ta en bild på mig själv med min dator?


 • Med alla som använder sociala nätverk som Facebook och Myspace, är att kunna producera en anständig profil bild blir mer av en standard förväntan för datoranvändare. Du behöver inte dyra digitalkameror att ta en bild av dig själv med datorn. Du kan ta en ögonblicksbild av dig själv gratis om du har tillgång till Internet och en webbkamera <. h2> Skype Skype är ett kostnadsfritt program som låter dig ringa via datorn. Du kan även text chat och plats videosamtal. Eftersom Skype är avsedd för användning med webbkameror, den har kapacitet att ta bilder både på dig och den person som du talar i ett videosamtal. Anslut din webbkamera i datorn och se till att den är på, öppnar Skype, klicka på "Skype"-menyn, välj "Ändra din bild," och klicka sedan på "Ta Video Snapshot". Därefter kan du bestämma om du vill behålla bilden eller papperskorgen det. Använd detta alternativ om du vill ha en bild som folk kan se på Skype nästan omedelbart och vill inte besvära med att ladda ner eller ladda upp något.

  Cameroid

  Cameroid är en fri bild verktyg tillgängliga från cameroid. com. Till skillnad från Skype behöver du inte ha någon mjukvara installerad på din dator bortsett från webbläsaren. Detta är ett bra alternativ om du vill knäppa en bild på ditt skrivbord, eftersom många företag har begränsningar för vilka program du kan ladda ner och installera på företagets datorer. Se bara till att din webbkamera är ansluten och på, och om de efterfrågas, klicka på "Tillåt" för att ge webbplatsen behörighet att komma åt din kamera. Sedan klickar du bara på en av de två kameran ikonerna i verktygsraden på höger sida.

  Allmänna tips

  Ljus och vinkel är förmodligen de två största faktorerna i att ta en bra bild med din dator och en webbkamera. Försök att se till att du har en ljuskälla som är indirekt (dvs. diffust)-du kan använda en lampskärm att sprida ljus, eller så kan du dra en gammal fotografens trick och drapera ett ark framför lampan. Skytte upp mot ansiktet i stället för rakt fram kan hjälpa dölja lite extra vikt i hakan. Snarare än att försöka dölja kurvor helt, tur att accentuera andra områden-till exempel om du inte vill visa din mage, vänd något åt sidan med höften framåt. Oavsett vilken vinkel du har, se till att de kläder du väljer är lämplig. Du kan bära något lite sexig om du vill göra det, men undvika allt extremt lågt skuren eller korta shorts och kjolar. Kom ihåg-you're säljer en smak av dig själv, inte hela bageriet.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man byter en inverter på en Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur att fylla HP Vivera-bläckpatroner
 • hur man återställer Kodak bläckpatroner
 • hur man installerar och kontrollera en designer skrivare
 • hur man byter en dvd-läsare på en dator
 • Hur konvertera 8mm video till en DVD
 • hur man fixar ett papper fastnat i en Epson PictureMate
 • hur du ändrar PC-fläktar
 • hur man byter en hårddiskpartition i XP
 • hur man kopplar en Toshiba bärbar extern hårddisk från en dator
 • hur du installerar en ny drivrutin för min Dell laptop skärm