Dator > köpguide för kopiatorer

 • köpguide för kopiatorer


 • Kopiatorer (eller Xerografisk kopieringsapparater, för att vara exakt) kommer i alla storlekar, former, hastigheter, bildkvalitet kapacitet och pappershantering och färgval. Välja rätt kopiatorn är en balans mellan din budget och din kopia behov produktion. När du letar efter en kopiator, det är också en bra idé att tänka på det tillgängliga utrymmet du har för installationen. Andra faktorer att beakta är de operativa kostnaderna, garantier och teknisk support i ditt område

  Storlek

  kopiatorer hanterar i allmänhet två storlekar på. papper: brev (8. 5 x 11 inched) och juridiska (8,5 x 14 inches). Kopiatormodeller kan även hantera större tabloid och tabloid-plus storlekar (upp till 11,5 x 17,5 inches). Lägga denna extra storlek, men kan också lägga till kostnaden. Även många kopiatorer har tillbehörspaket för att köra olika storlekar kuvert. Om du behöver köra en massa kuvert regelbundet, med hjälp en kopiator kommer att innebära antingen skriva ut en i taget in för hand, vilket är kostsamt arbete-vis, eller köpa ett tillbehör för att hantera utfodring kuvert.

  Speed

  kopiatorer är klassade i CPM eller kopior per minut. Varvtalsområde från så låga på 30 kopior /minut (en gång varannan sekund) till 150 CPM (fem exemplar varannan sekund). Generellt går priset upp som ökar kopieringshastighet. Fundera över hur snabbt och hur många kopior du behöver regelbundet och jämför dina behov till olika modeller nominellt varvtal.

  Bildkvalitet

  "Kvalitet" är en oklar begrepp som kan vara något annat än vad som finns i betraktarens öga. Det finns dock påtagliga specifikationer för att mäta kvalitet. Bilddensitet nivåer, förstoring och utvidgning intervall och olika spegel och lätta komponenter alla påverka hur dina kopior kommer att se ut.

  Färg

  Många kopiatorer idag erbjuda fyrfärg eller dekorfärger (ett färgfoto eller en enda färg linje eller grafiska element) tillgänglighet. Återigen Men det viktiga är kvaliteten på färg (röda är röda och inte rosa, blues är blå och inte lila), hastigheten på maskinen (eventuellt väntar 15 minuter för en kopia inte vara den mest produktiva färgkopiator) och papper hantering är faktorer att lägga till kostnaden för en färgkopiator. Ju mer du och desto fortare går ju mer det kommer att kosta.

  Förbrukningsmaterial och underhåll

  Var noga med att kontrollera priserna på toner och andra nödvändiga artiklar ersättning när man köper en kopiator. Vissa låga priser färgkopiatorer kan tas för relativt lite pengar men ersättare toner (efter så lite som en 1000 eller så mycket som 5. 000 exemplar) kan kosta nästan lika mycket som den ursprungliga maskinen. Dessutom kopiatorer är notoriskt ombytliga och känsliga maskiner.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du ställer in din dator arbetsstationen

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag titta mitt hus från min dator?
 • hur man kan jämföra en PC och Mac
 • hur man håller en dator sval i knät
 • hur man byter en Dell Latitude hårddisk
 • hur du tar bort Sony Vaio CD-enhet
 • hur man byter en dvd-läsare på en dator
 • hur du ansluter en USB-skrivare till ett nätverk
 • hur du ansluter en bildskärm till min laptop
 • hur du kör två hårddiskar
 • vad är en cabriolet tablett dator?