Dator > det bästa sättet att rengöra toner från insidan av en skrivare

 • det bästa sättet att rengöra toner från insidan av en skrivare


 • Skrivare toner är en unik mikro-partikel innehållet i plast och järn glödlampor. Kombinationen gör toner magnetisk så det kan flyttas och placeras på bild trummor och även ställa på plats vid uppvärmning och plasten smälter. Olika pigment tillsatser ge toner dess färg, inklusive bra fast svarta. Rengöring toner ur en skrivare sätt att hantera en smutsig, dustlike ämne och se till att inte göra saken värre genom att flytta toner när jag försöker rensa den bort

  Stäng av och koppla skrivaren

  Innan någon rengöring, demontering eller arbeta inuti en dator, alltid stänga av den med strömbrytaren och dra ut nätsladden. Även om maskinen stängs av när du öppnar en skyddskåpa, se finns ingen el ansluten till skrivaren på något sätt.

  Dammsugning

  En butik vakuum med dator-städning tillbehör är en bra sätt att plocka upp de flesta av utspillt eller ackumulerade toner. Det finns en nackdel är dock att toner kan vara liten nog att gå igenom vakuum påse och filter. Var noga med att använda en mycket liten-pore filtrering material vid rengöring toner. Undvik att slå på vakuum, sätta munstycket i toner och ser ditt rum fyllas med AA svart moln tonerdamm.

  Kompresser och sonder

  Att ta sig till svåra att nå platser med en bomullspinne eller en sond med en bifogad fuktad svamp eller bomullstuss kan rengöra ut toner. Igen, men det finns en nackdel. Kontrollera att bomull eller annan rengöring materialet inte släpper fibrer och andra föroreningar. Ett bra dämpande vätska som alkohol gör detta enklare. Var noga med att lämna skrivaren öppet, dock, och tillåta alkohol gott om tid att avdunsta. Dator linsvätskor och kompresser marknadsförs för olika kringutrustning och kan användas på skrivare. Vara säker, även om dessa rengöringsmedel har en låg avdunstning punkt och inte kräver svabbar att ta bort. När du får något i skrivaren, se till att det kommer ut innan återstart.

  arbetar runt spegeln och laser

  Skrivare har optiska speglar och lasrar för överföring av bilder. Det finns känsliga trummor i varje tonerkassett. När du rengör inuti en skrivare, vara försiktig med dessa komponenter. En lossnat spegel eller ljuskälla kan innebära stora reparationskostnader. När du använder en sond, kompress eller dammsuga trollspö, aldrig sticka in det i områden du inte kan se. Undvik att ta kontakt med något bäst lämnas orörd.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man bygger en dator hem AV-

Relaterade artiklar


 • hur kan man få hastigheter cpu fläkt på en Lenovo laptop
 • hur man hittar en Dell aktivitetsloggen
 • hur du ansluter en bildskärm på en HP TouchSmart dator
 • hur man driva en bärbar dator från en solpanel
 • hur man hittar ett antal datormodell
 • hur du ansluter en stationär till en kraftig LCD-TV
 • Hur installerar jag min bluetooth mus?
 • hur man ansluter en fax till en USB-port
 • hur man konfigurerar en USB Serial Converter för Windows XP
 • hur man bygger en slimmad dator