Dator > det bästa sättet att bära en laptop

 • det bästa sättet att bära en laptop


 • Bär en bärbar dator med lätthet och vet att det kommer att skyddas mot stötar och ovarsam hantering. Detta är särskilt viktigt om du reser genom flygplatser och behovet av att resa med din bärbara dator mycket. Det finns några ganska enkla knep för att garantera säkerheten för datorn när du korsar en flygplats eller åka tunnelbana

  Komma bekväm med en Laptop

  Få mätningar av din bärbara dator, från mycket små och lätta modeller som har en skärm som mäter inte är större än 10. 1 inches, upp till den massiva Dell Inspiron 9400s, eller särskilt utformade bärbara datorer för multimedia användning, som kommer att behöva särskild hantering, eftersom du kommer att pressas hårt för att hitta en kommersiell fall där för att utföra dem.

  För en vanlig människa som bär på en bärbar dator med en blygsam 14-tums skärm och ett par kablar, en snygg och mycket funktionell väska kan erhållas från en kontorsmateriel butik för under $ 50. Se till att påsen har en "inre" extra vadderad behållare för den bärbara datorn, som passar in en av de som innehåller spår.

  Vanligtvis kommer den har även två handtag och vik-over kardborreförslutning att hjälpa till att hålla den bärbara datorn från att ta för många stötar från att röra sig medan den pågår.

  Gör Se till att väskan är expanderbara också. Detta är det bästa sättet att arbeta med de ytterligare papper och böcker som du har till saker i sista minuten. Dessutom, om du behöver bära med kablar och CD /DVD-skivor i där också, kommer expanderbara alternativet verkligen vara en hjälp, när man har till saker saker i under en tidsbegränsning. (Var noga med att kontrollera maximimått med flygbolagen först. )

  Det bästa bärbara bär påsar har en över-axeln justerbar rem och en kardborreknäppning över de centrala greppet i toppen av påsen. Det är praktiskt när du behöver öppna den vid säkerhetskontrollen för den bärbara datorn ska tas ur och sätta i facket för att gå igenom scanners. En annan viktig är en axelvadd på bärrem. När du måste vänta i en lång rad, gör detta vänta ett bekväm. Se också till att det är lätt kunna öppnas och stängas. (Du kommer bli förvånad över hur ofta detta måste ske. ) En enkel plast nedläggning är nog bäst, snarare än ett traditionellt spänne.

  Slutligen, justera remmen så att botten på påsen är bara röra övre höft. Detta innebär att om du behöver gå för handlingar i en yttre ficka, kommer de att vara lätt att nå utan att behöva ställa ner säcken.

  Kom också ihåg att inte bära verktyg eller vätskor i din handbagage. Dessa är bara kommer att kastas bort av flygplatsens säkerhetskontroll. Så det bästa är att ha en särskild markering innerpåsen du kan bära dessa i och lägg den i incheckade väskor i sista stund när du är på incheckningsdisken, om du inte har planerat att stuva undan dem när du är packa väskor hemma.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man skapar dmg

Relaterade artiklar


 • hur kan man få hastigheter cpu fläkt på en Lenovo laptop
 • hur man använder min iMac inbyggd kamera
 • hur man skapar en personlig bärbar dator
 • Hur du tar av och på en bärbar dator nyckel
 • hur man kan kontrollera en partition i xp
 • anvisningar för en interaktiv whiteboard
 • hur du tar en Compaq Presario-notebook isär
 • hur man hittar en bärbar dator försäljning
 • Hur komprimera DVD-filmer på en mac
 • hur man spela DVD-skivor på LCD-skärmar