Dator > multifunktionslaserskrivare köpguide

 • multifunktionslaserskrivare köpguide


 • Om du letar efter en ny skrivare för hemmakontoret, överväga en skrivare multifunktion laser. Nyare teknik har bidragit till att kostnaderna för dessa gång-dyra verktyg ner till ett överkomligt pris. Allt-i-ett-skrivare inte bara kan ta hand om alla dina utskrifts-behov, men det kan skanna dokument, kopiera papper och fungera som en fax

  Office utskriftsbehov

  Innan du köper, avgöra om du behöver allt-i-ett-skrivare för olika uppgifter eller om du bara skriver ut med det. Om du bara vill ha en skrivare, en enda funktion laserskrivare kan vara mer som du vill. Om du behöver kopiera och skanna dokument, bör dock Multifunction Laser Printer tillgodose dina behov. Tänk på att om du gör en hel del kopior, kan du fortfarande behöver en kopieringsmaskin, eftersom en allt-i-ett-laserskrivare kan inte vara kostnadseffektivt för stora fotokopia jobb.

  Bestäm om du vill multifunktionsmaskinen laserskrivare för att skriva ut färg samt svart-vita kopior. Medan laserteknologi utskrifter av god kvalitet färgkopior, kanske du föredrar en bläckstråleskrivare för högre upplösning utskrifter. Färgfunktioner kan lägga till de initiala kostnaderna för en laserskrivare, plus ersättning patroner kan vara dyra.

  Välj en laserskrivare med en relativt snabb utskriftshastighet. Även om du inte vill att hastigheten påverka kvaliteten på utskriften, du också vill inte vänta för evigt på ett utskriftsjobb till slut.

  Välj en laserskrivare med möjlighet att skriva ut på båda sidor om du kör normalt papper på det sättet. Skrivare med denna dubbelsidig förmåga kosta mer, men du kan spara pengar på papper om du använder funktionen.

  tillräckligt med minne

  Bestäm hur mycket minne som en komplex utskriftsjobb behov. Eftersom en laserskrivare fungerar separat från datorns minne, köpa en enhet med gott minne för att hantera komplexa jobb.

  Extra pappersmagasin

  Om du skriver ut något annat än standard 8 u00BD-av-11-tums papper väljer en allt-i-ett-laserskrivare med extra pappersmagasin. Även om du kanske inte tror att du kommer att använda den här funktionen, kan den komma till hands om du har den tillgänglig.

  Lättillgänglig Supplies

  För kostnadseffektivitet, hitta en laserskrivare som har prisvärda tonerkassetter finns på kontoret leverans butik där du brukar handla. Svåra att hitta patroner kan snabbt minska värdet av laserskrivare till dig.

  Nätverkskapacitet

  Om du vill ha mer än en dator att använda den, plocka en laserskrivare med nätverksmöjligheter. En nätverksskrivare kan eliminera behovet av flera skrivare.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man ansluter en fax till en USB-port

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna raderade datafiler på en hårddisk
 • det bästa sättet att skapa en multimedia-PC
 • hur man skriver ut 3x5 flash-kort
 • hur du ansluter en stationär till en kraftig LCD-TV
 • hur man raderar en hårddisk med XP installerat
 • hur man överklockar en hp laptop
 • hur du tar bort en fast skrivarpatron
 • dubbelkärnig processor råd
 • hur man mäter hastigheten på en processor
 • Hur konvertera en dator till en tv