Dator > hur man skapar en personlig bärbar dator

 • hur man skapar en personlig bärbar dator


 • Vare sig på utsidan eller internt, det är trevligt att ha en bärbar dator som passar dina behov och visar upp din personlighet. Anpassa inställningar och ser av bärbara datorer har blivit lättare eftersom vi har insett att vissa kanske gillar saker lite annorlunda än andra eller bara annorlunda än vad datorn bolaget tar. Med ett par klick på musen, ändra inställningar eller skapa en egen look för din bärbara dator är lätt

  Du behöver:.
  DVI-eller VGA-kabel


  1
  . .
  Köp en anpassad Laptop Skin, ett klistermärke utformat för att passa på din bärbara dator yttre locket på en specialitet onlinebutik som Dinglife. com, LaptopDesign. com eller Skinit. com. Använd en personlig digital foto, digital konst design eller välja från en mängd färdiga mönster på webbplatser för att göra till ett skal för din bärbara dator som kommer att visa andra lite av din personlighet. För att använda dina egna digitala foton, ladda upp en bild med hög upplösning (300 dpi) på den webbplats du väljer att skapa din hud. Följ instruktionerna när det egna huden kommer att klistra in den på din bärbara dator omslaget.
  2.
  Ändra skrivbordsbakgrund till en personlig bakgrund genom att öppna en digital bild (en personlig bild eller digital konst ). Högerklicka på bilden och välj "Använd som skrivbordsunderlägg" att förvandla det till skrivbordet bild. Du kan ändra inställningarna för skrivbordsbakgrund också genom att besöka din kontrollpanel. Gör detta genom att gå till "Min Dator", "Kontrollpanelen" "Visa". Här kan du välja att centrera eller kakel din bakgrundsbild samt färg.
  3.
  Ladda ner program för att passa dina behov, beroende på hur du använder den bärbara datorn. Du kanske inte behöver några av de program som följde med den bärbara datorn. För att ta bort dessa program, gå till "Min Dator" och klicka på "Lägg till eller ta bort Rrograms" från den vänstra kolumnen.
  4.
  Gå till "Min Dator", "Kontrollpanelen" och klicka på "Tangentbord" att anpassa ditt tangentbord inställningar, inklusive din markör blinkar takt. Klicka på "mus" för att anpassa musen inställningar, inklusive alternativ för att växla knapparnas funktioner (för vänsterhänta eller personliga preferenser) och hur snabbt ditt markören flyttas med musen. Detta fungerar oavsett om du använder muspekaren-pad musen på din bärbara dator eller en extern mus är ansluten till din bärbara dator via en USB-port.
  5.
  Lek med "Kontrollpanelen" alternativ att hitta din önskade inställningar för alla områden (ljud, Internet-alternativ, olika användarkonton). Lägga till mappar på skrivbordet genom att högerklicka på skrivbordet och välja "Ny" och "mapp". Lagra vad du vill på skrivbordet och ta bort genvägar till alla oanvända program.

  Tips och varningar


 • Läs datorns handbok för att ta reda på vilka inställningar du kan ändra och vilka inställningar du inte kan ändra.
 • som har raderats program kommer att bli bestående. Se till att du vill ha något raderat innan du tar bort den.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man fixar en torkad bläckpatron för en dator skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra en PC och Mac
 • den bästa skärmen renare
 • vanliga tecken och symtom på en död SATA-hårddisk
 • CD-fodralet fakta
 • hur man fixar en högt fläktljud i en Dell-dator
 • hur man raderar en Mac-dator hårddisk
 • hur man spela spel med hjälp av en USB-minne
 • hur man använder hdtv som spel monitor
 • hur man fixar fel på CD-ROM
 • kan du ersätta en onboard grafikkort?