Dator > hur man byter ett trådlöst kort på en acer aspire one

 • hur man byter ett trådlöst kort på en acer aspire one


 • The Acer Aspire One serie netbooks är målmedvetet utformad för att vara betydligt lägre än genomsnittet bärbara dator så att de är lättare att transportera. Tyvärr gör att datorn svårare att uppgradera, eftersom alla delar är inklämda i ett mindre område. Om ditt trådlösa kort har slutat fungera eller om du vill ha ett snabbare kort, är det möjligt att ersätta det befintliga kortet med en ny. Det lilla formatet och avsaknaden av en optisk enhet innebär att det finns särskilda överväganden att ta hänsyn till vid uppgradering det trådlösa kortet.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Ersättning trådlösa kortet.


  1.
  Navigera till webbplatsen för tillverkaren av ersättning trådlösa kortet. Ladda ner den senaste drivrutinen för ditt specifika trådlösa kort modell, men inte installera drivrutinen än.
  2.
  Stäng av Acer Aspire One netbook dator. Koppla ur strömkabeln och alla USB-enheter anslutna till datorn.
  3.
  Stäng LCD locket. Vänd på Acer Aspire One över. Skjut batterispärren till olåst läge och ta bort batteriet från netbook.
  4.
  Avlägsna de tre skruvarna längs nedre kanten av Acer fallet med ett Phillips-skruvmejsel. Ta bort de tre skruvarna i överkant av målet. Lyft av gummipropparna längst upp till höger och längst upp till vänster ändar av ärendet.
  5.
  Ta bort skruvarna dolda under gummiproppar. Vänd på Acer Aspire One tillbaka över och öppna LCD locket.
  6.
  Leta upp de tre låsflikarna längs den övre kanten av tangentbordet. Tryck flikarna tillbaka med kanten av en platt skruvmejsel. Ta tag i övre kanten av tangentbordet, och lyft upp den mot dig tills du kan se svart tangentbord kabeln.
  7.
  Koppla bort tangentbordet kabeln från Acer Aspire One. Ställ in tangentbordet och kabeln åt sidan. Ta bort de sex skruvarna som håller metall locket över moderkortet.
  8.
  Dra bort täckplåten och lägg den åt sidan. Leta reda på trådlösa kortet på framsidan av moderkortet. Ta bort skruven som håller kortet på plats. Lyft ut kortet.
  9.
  Ställ ersättning trådlösa kortet på den öppna porten. Sätt skruven på plats. Sätt täckplåten igen och återanslut alla sex skruvarna. Sätt tillbaka tangentbordet kabel och ställa in tangentbordet på plats igen.
  10.
  Tryck tangentbordsflikar på plats igen. Vänd på netbook över. Sätt tillbaka batteriet och skruvar på undersidan av ärendet.
  11.
  Vänd netbook över och öppna LCD locket. Slå på netbook. Öppna föraren installationsfilen du hämtade tidigare. Följ anvisningarna på skärmen.

  Tips och varningar


 • ersätter trådlösa kort för din Acer Aspire One kan köpas från elektronik butiker eller webbplatser som säljer komponenter hårdvara .
 • Acer Aspire One-serien har en mini-PCI-port för sin trådlösa kortet. När du skaffar en ersättare trådlöst kort, måste du se till att den är dimensionerad för en mini-PCI-port.
 • Acer Aspire One netbook inte har inbyggda hårddiskar, så du kommer inte att kunna att använda föraren disk som kommer med ditt trådlösa kort. Ditt nya trådlösa kortet fungerar inte korrekt utan drivrutinerna, varför måste du ladda ner den programvaran innan du tar bort det gamla kortet och installerar den nya.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man byter omriktaren i en Sony Vaio laptop

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en Pentium 2
 • hur man ladda en pc batteri
 • hur du kontrollerar om datorn har dvd-brännare
 • hur man hittar information om hur mycket RAM min dator kommer att ta
 • hur man kan förbättra mottagningen luft-kort
 • hur man byter omriktaren i en Sony Vaio laptop
 • hur man kopplar en Toshiba bärbar extern hårddisk från en dator
 • dubbelkärnig processor råd
 • fördelarna med bärbara hårddiskar
 • hur man hittar videodrivrutinerna