Dator > hur du ansluter en dator till två bildskärmar

 • hur du ansluter en dator till två bildskärmar


 • Ansluta datorn till två skärmar samtidigt kan utöka dina synliga visningsområdet och tillåta större visuell tillgång till en demonstration, Office-program, video eller annat program. För att koppla upp en dator till två monitorer, måste du bestämma funktionerna i både datorn och visas. Du kan antingen använda ett grafikkort med flera video-utgångar eller två grafikkort. Laptop-användare kan ansluta till en extern bildskärm eller desktop-användare kan ansluta upp till två externa skärmar.

  Du behöver:.
  Desktop grafikkort som stöder flera video-anslutningar, två stationära grafikkort, eller en bärbar dator som har en video-ut port
  Kablarna till gränssnitt video-ut hamnar till monitorer.
  Drivrutinerna till grafikkortet.

  Windows XP


  1.
  Anslut video card (s) till var och övervaka via de kablar som krävs. Om du har en bärbar dator, anslut kabel till den externa bildskärmen.
  2.
  Högerklicka på skrivbordet. Välj "Egenskaper".
  3.
  Klicka på fliken "Inställningar", välj sedan "Identifiera. "Du kommer nu se en" 1 "och" 2 "på skärmen. Anteckna dessa identiteter.
  4.
  Klicka och dra Bildskärmar märkta med en 1 och 2 att fastställa hur du vill att bildskärmen ska visas i hela bildskärmar.
  5.
  Klicka på "Verkställ" och sedan "OK".

  Windows Vista


  1.
  Anslut video card (s) till var och övervaka via de kablar som krävs. Om du har en bärbar dator, anslut kabel till den externa bildskärmen.
  2.

  Högerklicka på skrivbordet. Vänster-klicka på "Anpassa. "
  3.
  Klicka på" Display Settings ".
  4.
  Klicka på" Identifiera bildskärmar. "Du kommer nu se en" 1 "och en" 2 "på skärmen. Anteckna dessa identiteter.
  5.
  Klicka och dra monitorer märkt med en 1 och 2 för att fastställa hur du vill att bildskärmen ska visas över bildskärmarna.
  6.
  Klicka på "Verkställ" och sedan "OK".

  Windows 7


  1.

  Anslut video card (s) till var och övervaka via de kablar som krävs. Om du har en bärbar dator, anslut kabel till den externa bildskärmen.
  2.
  Högerklicka på skrivbordet och välj sedan "Screen Resolution".
  3.
  Klicka på "Identifiera bildskärmar. " Du kommer nu se en "1" och "2" på skärmen. Anteckna dessa identiteter.
  4.
  Klicka och dra Bildskärmar märkta med en 1 och 2 för att fastställa hur du vill att displayen ska visas i hela bildskärmar.

  5.
  Klicka på "Duplicate dessa visar" eller "förlänga dessa visar" under "Flera bildskärmar"-huvudet. Klicka på "Verkställ" och sedan "OK".

  Tips och varningar


 • Om du har problem med att upprätta en multipel bildskärmen, uppdatera drivrutinen till den senaste versionen av besöker ditt grafikkort tillverkarens webbplats eller genom att besöka Windows Update.
 • Du kan ändra standardinställningarna "primär bildskärm" genom att öppna Visa inforutan, klicka på "Inställningar" och sedan klicka på skärmen som du vill utse som primär. Markera rutan bredvid "Detta är min primära bildskärm" eller "Använd den här enheten som primär bildskärm" och sedan klicka på "Ansök".
 • bildskärm kan acceptera VGA, DVI, HDMI eller S-kabel anslutningar. Om du är osäker på din skärm klarar av eller din video hamnar kort, se din tillverkarens support dokumentation.
 • att utöka skrivbordet till den sekundära displayen väljer du den sekundära bildskärmen medan i Displayinställningar box, och kryssa den "Utöka skrivbordet till denna bildskärm. "

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:bläckstråleskrivare gravyr process

Relaterade artiklar


 • hur man bränner en CD på mac
 • hur man installerar notebook RAM
 • hur du ställer in en lämplig datorväska för fläktkylning
 • hur du justerar grafikkort på min pc
 • hur man väljer den bästa pc minnesmoduler för uppgradering
 • hur man gör känsla av datorkablar
 • hur man ansluter en Dell-skrivare till ett trådlöst system
 • hur man bygger en pc utan fönster
 • hur man ansluter ett trådlöst tangentbord på en Sony Vaio skrivbord
 • hur man bränner en DVD DL på en Super Multi-enheten