Dator > hemlagad pc fall

 • hemlagad pc fall


 • Om du letar efter en dator som är din och bara din, en av de bästa sätten att nå ditt mål är att bygga datorn fall från grunden. PC ifall du köper från affären är bara ett skal-du kan använda din egen fantasi för att skapa en dator som speglar din egen personliga smak och stil. Med lite uppfinningsrikedom och lite hårt arbete kan du förvandla din tråkiga dator ärendet i en viktoriansk stil telefon en storslagen herrgård eller till och med ett rymdskepp

  Du behöver:
  dator.
  Micro SD-kort.
  Micro SD läsare /kamera.
  USB-kabeln.

  Tänk din smak och stil

  En av de bästa sakerna med att bygga din egen dator fall är att du inte kommer att begränsas till de stilar de datortillverkare tycker att du borde ha . Med traditionella datortillverkare du kan vanligtvis ha vilken frisyr du vill-så länge det är beige och torg. När du bygger din egen dator fall den enda begränsningen är din fantasi.

  Innan du kommer igång är det en god idé att tänka på ett uttalande du vill att datorn ska göra. Om du är en spelentusiaster kan du anpassa din dator fall genom limning kugghjul, hårda rullar fordon och andra unika bitar av hårdvara. Om du älskar att trädgården när du inte arbetar med datorn kan du pryda din dator fallet med siden växter och blommor. Du kan även bygga ett par blomkrukor i sidan av målet.

  Passar datorn till din inredning

  Om du bygger en egen dator mål för ditt vardagsrum kanske du vill infoga utformningen av rum till den nya datorn. Om ditt hem är prydd med antikviteter kan du förvandla din tråkiga, off-the-fallet hyllan dator till en viktoriansk herrgård, komplett med antik mässing dörrhandtag och skjutluckor. Om du är i feodala tider du kan förvandla din dator ärendet i en medeltida borg, komplett med en vindbrygga som går upp och ner varje gång du öppnar din CD-eller DVD-enheten.

  Samla dina Material

  Omvandla din vanligt Jane datorväska i ett anpassat uttryck för din smak och stil behöver inte vara dyrt. Om du vet var att shoppa kan du morph din ho-hum PC till ett konstverk och ändå ha gott om pengar över för programvara och uppgraderingar av maskinvara. En av de bästa ställena att leta efter det dekorativa objekt som du behöver är din lokala sparsamhet butik. Du kan ofta hitta påsar med knappar och bitar av hårdvara som du kan använda för att dekorera ditt ärende och göra den till din egen. Du kan också handeln de objekt du behöver med andra anpassad PC entusiaster. Denna strategi gör att du kan dela dina anpassning idéer med andra likasinnade datoranvändare.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man installerar ett trådlöst kort för en hp pavilion bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en zebra skrivare
 • hur man spelar in filmer på en hårddisk och spela upp dem på en TV
 • Hur kan jag titta mitt hus från min dator?
 • hur man ansluter en enhet nätverksdisk
 • hur man byter CD-enheten i en port bärbar dator
 • hur man använder iTouch som en handdator
 • hur man installerar G5 torn minne
 • hur du ändrar skärmen på en hp pavilion bärbar dator
 • hur man kan återställa en dator med Windows 98
 • hur man använder min iMac inbyggd kamera