Dator > Hur installerar jag min bluetooth mus?

 • Hur installerar jag min bluetooth mus?


 • Använda en Bluetooth-mus kan erbjuda ett mycket bekvämt över en traditionell sladd mus. Liksom andra bluetooth produkter, avstår från en Bluetooth-aktiverad dator mus behovet av en USB-eller seriell sladd genom att sända data till datorns bluetooth-mottagare. Tyvärr kan det vara jobbigt att installera om dessa enheter efter att ha förlorat installationsfilerna som medföljer dem. Men med lite forskning, bör du kunna få tillbaka förlorade drivrutiner eller föremål installation

  ominstallation av Bluetooth-musen

  För att kunna installera Bluetooth-musen, måste du hitta rätt installationsfiler och drivrutiner som medföljer objektet. De flesta större elektronikkedjor värd alla sådana filer på deras hemsida för konsumenterna att ladda ner när som helst. För att hitta rätt filer, vill du bestämma märke, modell och tillverkare av Bluetooth-enheten. Microsoft, Apple och Logitech är tre vanliga tillverkare av Bluetooth-möss, men det finns många andra företag som tillhandahåller liknande produkter. Försök att bestämma tillverkaren genom att titta på själva enheten. Vanligen tillverkaren eller modellen namn kommer att skrivas ut någonstans på chassit av musen. Om du inte tycks kunna hitta den information om musen själv, kontrollera alla förpackningar och kvitton.

  När du har hittat all nödvändig information om enheten, du vill utföra en sökning på Internet för att hitta lämpliga drivrutiner för din enhet. Leta reda på tillverkarens webbplats. Om du är osäker på var du hittar denna information, enkel sökning på namnet på tillverkaren i Google, och välj "jag har tur" tas direkt till tillverkarens webbplats.

  När du har hittat tillverkarens hemsida, bara söka på sidan för "Support", eller "Drivers". Alternativt, om du vet exakt modell av Bluetooth-musen kan du söka efter modell namn eller nummer. Det bör finnas en direkt nedladdningslänk till alla nödvändiga drivrutiner finns på produktsidan. Hämta alla tillämpliga drivrutiner och kör installationsprogrammet filer när nerladdningar är klar. Starta om datorn när du har installerat alla nödvändiga filer.

  Slutligen, kontrollera att din dator är inställd på att ta emot bluetooth signaler. Det bör finnas en Bluetooth-ikonen i startmenyn eller aktivitetsfältet. Högerklicka på denna ikon för att ändra alla inställningar som krävs. Effekt upp Bluetooth-musen, och vänta på att datorn att känna igen enheten. Om datorn fortfarande inte känner igen enheten Gå direkt till: http://support. microsoft. com/kb/811805 för ytterligare felsökningsinformation.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man fixar en klibbig datornyckeln

Relaterade artiklar


 • Felsökning skrivare problem med landskap och porträtt
 • kan du ersätta en HP laptop grafikkort?
 • hur man rengör ett tangentbord och mus tangenter på en bärbar dator
 • hur du ansluter en DVI-kabel
 • Ta bort allt på en bärbar dator
 • hur man ansluter en kabel kanon AV för att en pc videokort
 • hur man kalibrerar en Wacom
 • hur man öppnar filer från extern hårddisk
 • hur man får mer utskrifter från en bror tonerkassett
 • hur man skapar en startbar bios diskett