Dator > hur man spelar in filmer på en hårddisk och spela upp dem på en TV

 • hur man spelar in filmer på en hårddisk och spela upp dem på en TV


 • Du kan inte vanligtvis spela in filmer från en satellit eller kabel foder direkt på din hårddisk. Istället kan du hämta en film från en online källa eller kopiera den med en DVD. När du gör det, men det är lätt att ansluta hårddisken till din TV apparat och titta på det som du skulle någon annan film . . . förutsatt att din TV och hårddisk med kompatibla input /output uttag. Båda halvorna av processen-kopiering och spela upp-kan kompletteras med lite tid och några specifika komponenter.

  Du behöver:
  PC och Mac hårddisk
  . HandBrake programvara (tillval).
  DVD (tillval).
  tv-monitor.
  anslutningskabeln.


  1.
  ner en digital film på din hårddisk med hjälp av en sådan tjänst som iTunes eller Amazon. Du kan också ladda ner en digital kopia av vissa DVD-skivor genom att helt enkelt placera skivan i hårddisken. (Om du inte tänker köpa en online film och DVD inte har en digital kopia, kan du hoppa över detta steg. )
  2.
  Gå online till handbromsen. FR och hämta en kopia av deras HandBrake freeware. Det kan du kopiera DVD-skivor som inte har en digital nedladdning på din hårddisk.
  3.
  Placera DVD på hårddisken, starta upp handbromsen och vänta på att skanna DVD-skivan. När den gör det, klicka på "Start" i handbromsen fönstret. Det börjar kopiera filmen på hårddisken. (Kopiera en film tar flera timmar, så du kanske vill göra något annat under tiden. )
  4
  Kolla på baksidan av din hårddisk för en video-kontakt utgång. -domkraften används för att ansluta den till en monitor. Helst ska den ha en S-video, som är rund och svart och har hål i mitten. Om den inte gör, leta efter en VGA-ingång (som är rektangulärt och har 15 hål i tre rader av 5) eller en DVI-anslutning (som också är rektangulär och har tre rader om åtta kvadratiskt hål).

  5.
  Undersök din tv för att se om den har en kompatibel uppsättning ingångar. De flesta moderna TV-apparater har minst en s-videokabel och kan ha VGA-eller DVI anslutning också. Om din inte, ta del av ingångarna den har, sedan köpa en korsad kabel, som kan koppla dessa uttag till Output uttagen på din hårddisk. (Du kan köpa dem på Radio Shack eller liknande elektronikaffär. )
  6.
  Anslut utgångarna på hårddisken till ingångarna på TV, sedan ställa in TV: s bidrag receptionen för att uttagen är ansluten till datorn genom att trycka på "Input"-knappen på fjärrkontrollen tills hårddiskens skrivbordet visas på TV-skärmen.
  7.
  Öppna filmen i din hårddisk och spela det på beroende på vilken programvara du vill. Det ska köras på din TV precis som en vanlig film skulle.

  Tips och varningar


 • För bästa möjliga bild, ställa in hårddisken till helskärmsläge när du spelar upp filmen. Som stänger av skrivbordet eller annat bakgrundsmaterial, så att du kan titta på filmen mot en svart bakgrund.
 • Filmer kopierade på detta sätt är fortfarande skyddas av lagar om upphovsrätt. Sälj inte det eller passera en digital kopia på någon annan. Bara använda dem för personlig visning

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur att fylla HP Vivera-bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • installation av minne på en acer bärbar dator
 • hur man ändrar datorns effekter högtalarljudet
 • hur man tvättar kretskort
 • hur man kan förbättra min nedladdningshastighet på en Mac
 • hur man hittar billiga bärbara datorer
 • hur man justera en HP-skrivare
 • hur man gör fönster inte skriva ut till skrivare uppkopplad
 • DVD-R vs DVD + R skiva
 • hur man driva en bärbar dator från en solpanel
 • Hur man laddar ner AVG 8 till ett hopp enhet