Dator > hur man installerar och kontrollera en designer skrivare

 • hur man installerar och kontrollera en designer skrivare


 • Installera en design skrivare är ett utmärkt sätt att öka produktiviteten och få ut mer av din datorutrustning. Dessa skrivare används i stor utsträckning både hem och kontor inställningar, och de kan vara utmärkta verktyg. Trots detta är det viktigt att ställa dessa skrivare upp ordentligt. Installera skrivaren på rätt sätt kan undanröja en hel del krångel och låter dig få att fungera direkt

  Du behöver:.
  Designer skrivare
  USB-eller parallellkabel.
  Bläckpatroner.
  Installations-CD.


  1.
  Kontrollera portar på baksidan av datorn. Om du ser små springorna på framsidan eller baksidan av din dator, har du USB-platser tillgängliga. Om du bara ser en stor rektangulär anslutning som förmodligen röd färg du bara har en parallell anslutning tillgänglig. Om du bara har en parallellport tillgänglig, måste du se till att skrivaren du köper har en parallell anslutning eller måste du köpa en speciell adapter kabel som omvandlar en USB-skrivare till en parallell anslutning.
  2.
  Ta bort
  skrivaren ur sin förpackning och ta bort alla förpackningsmaterial som används för att skydda skrivaren under transporten. Kontrollera skrivarens baksida för att se vilken typ av anslutning som används. Om du ser en liten kvadratisk anslutning, du har en USB-skrivare. Om du ser en stor rektangulär anslutning, har du en parallell anslutning.
  3.
  Logga in på datorn och sedan ansluta kabeln till skrivarens baksida. Om du använder en parallell anslutning, går den stora änden av kabeln på skrivarens baksida. Om du har en USB-anslutning, ansluter den fyrkantiga änden av USB-kabeln till skrivarens baksida.
  4.
  Anslut den andra änden av kabeln till datorn, anslut sedan skrivaren i och slå på den. Håll utkik efter "Hittat ny maskinvara" visas visas på nedre högra sidan av skärmen-detta är ett tecken på att operativsystemet har hittat programvaran och installerar programvaran för det
  5.
  Sätt in installations-CD som medföljde skrivaren när du tillfrågas. Om ditt operativsystem hittar skrivaren och installerar en lämplig drivrutin kan du inte bli ombedd att ange CD.
  6.
  Klicka på "Start", välj "Kontrollpanelen" från menyn och sedan välja "Skrivare och fax. " Hitta din nya skrivare, högerklicka på den och välj "Egenskaper" från menyn. Välj "Skriv ut testsida" på menyn för att skicka en testsida till din skrivare. Om testsidan inte skriva ut, ta bort skrivaren kabel och koppla in den igen.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man bränner en CD på mac

Relaterade artiklar


 • hur att överföra en VHS till en MacBook
 • hur du ansluter två datorer till en skrivare via usb
 • hur man ansluter en Sony BRAVIA-tv till en dator
 • hur du lägger till extra RAM-minne till bärbar dator
 • hur man använder webbkameran på en Acer Aspire One
 • hur man ansluter en bildskärm till min Sony laptop
 • hur man byter tangentbord i en Compaq laptop
 • hur du återvinner en skrivarpatron
 • hur du använder en bärbar dator tangentbord
 • hur du installerar en ny drivrutin för min Dell laptop skärm