Dator > hur du formaterar en enhet på Mac för att arbeta på PC

 • hur du formaterar en enhet på Mac för att arbeta på PC


 • Mac Pro stationära datorn använder samma typ av interna hårddiskar som gör en PC. Formatera en intern enhet på Mac så att den kommer att fungera på en PC kan göras med programmet Skivverktyg som medföljer operativsystemet Mac OS X på Mac. Förfarandet liknar formatera intern enhet att arbeta med Mac Pro, bara i det här fallet MS-DOS formateringsalternativ används. Detta kommer att låta datorn kunna läsa och skriva till den interna hårddisken på samma sätt skulle det någon annan intern hårddisk installerad i den.

  Du behöver:
  Mac Pro stationär dator
  . Skivverktyg programmet.
  PC.


  1.
  Gå till det övre högra hörnet av Mac Pro och klicka på "Searchlight"-ikonen. Skriv "Skivverktyg" i det fria kolumnen som visas bredvid "Searchlight"-ikonen. Markera "Skivverktyg" text som visas från den nedrullningsbara menyn och klicka en gång på den för att starta programmet Skivverktyg.
  2.
  Vänta som Skivverktyg programmet listar alla hårddiskarna som är installerade insidan av Mac Pro. Klicka på den interna hårddisken som ska formateras så att den kommer att fungera på en dator i listan på vänster sida av verktyget programmet.
  3.
  Klicka på "Radera "-fliken längst upp i programmets fönster. Välj "MS-DOS (FAT)" från rullgardinsmenyn bredvid "Format"-fliken. Namn hårddisken "PC Drive" på öppet kolumnen under "MS-DOS (FAT). "
  4.
  Klicka på "Radera" längst nere till höger på disk Utility programmets fönster. Klicka på "Radera"-knappen på popup-fönster som visas. Vänta som programformat den interna hårddisken på en Mac så att den kommer att fungera på en PC.
  5.
  Avsluta programmet. Gå till "Apple-menyn" och välj "Stäng av" från "System Services" i rullgardinsmenyn. Koppla ur Mac Pro och vänta två timmar.
  6.
  Öppna fallet med Mac Pro. Dra spaken på insidan toppen av chassit för att frigöra den inre Mac hårddisk som har formaterats för att arbeta på en dator. Ta bort det interna Mac hårddisken. Sätt målet tillbaka till Mac Pro och koppla in den igen i.
  7.
  Öppna datorlådan. Anslut flatkabeln från insidan av en tom hårddisk bay till anslutningen på baksidan av den interna Mac hårddisken. Skjut stickkontakten från insidan av tomma hårddiskfacket till strömanslutningen på baksidan av den interna Mac hårddisken. Sätt den interna Mac hårddisken i den tomma hårddiskfacket. Stäng PC: s fall och slå på datorn.
  8.
  Vänta på "Ny hårdvara har påträffats" popup-fönstret ska visas och sedan försvinna. Vänta tills ikonen för "PC Drive" visas på skrivbordet. Använd den interna hårddisken som har formaterats på en Mac för att arbeta på en dator som du skulle någon annan hårddisk på datorn.

  Tips och varningar


 • Wear en anti-statisk bandet vid hantering av hårddisken så att du inte råkar skada den genom att sända statisk elektricitet till dess komponenter.
 • Allt som är på hårddisken formateras försvinner när formateringen är komplett.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur tystnaden bullriga hårddiskar

Relaterade artiklar


 • Hur lägger jag till en skrivare utan en disk?
 • Lista över HP bläckstråleskrivare
 • hur till göra min dator bild passar skärmen på TV
 • hur man skapar en DVD för att spela bilder på tv
 • hur man väljer en Intel-processor
 • hur ta reda på mitt moderkort socket
 • hur man installerar Logitech Racer Mouse på xp
 • Hur konverterar man från en vanlig skrivare till en USB-
 • hur man kan bli av HP skrivarmeddelanden
 • hur man fixar en tom skärm på en Compaq Computer