Dator > Hur kan jag titta mitt hus från min dator?

 • Hur kan jag titta mitt hus från min dator?


 • Installera ett säkerhetssystem i ditt hem kan ge dig verklig fred i sinnet och skydda dig från inbrott och andra brottslingar. Helt enkelt att veta att ett visst hus har ett säkerhetssystem installeras är tillräckliga för att avskräcka många brottslingar, så det är viktigt att lägga upp en synlig skylt som anger att huset är skyddat. Med rätt utrustning kan du även hålla ett öga på ditt hem medan du är på jobbet eller på semester, vilket ger dig ännu mer säkerhet och trygghet

  IP-kameror

  IP-kameror är utformade för att ansluta till Internet, och som gör att kameran ägaren att få åtkomst till kameran från vilken Internet-anslutning. För att komma åt din övervakningskamera på avstånd, skriver du bara in IP-adressen till kameran och logga in. Då visas videon från kameran och du kommer att kunna se ditt hem oavsett var du befinner dig.

  Sväng Funktioner

  När man väljer övervakningskameror du kan nå från din dator, är det en god idé att Välj kameror som kan vridas och lutas distans. Detta gör att du kan följa handlingen om du ser någon misstänkt aktivitet runt ditt hem. Om du väljer en stationär kamera, har du inte denna förmåga. Det är viktigt att testa vridas och vinklas funktioner i din IP-kameror så att du får en obegränsad utsikt över hela området. Du kan behöva flytta kameran för att undvika hinder som telefonstolpar, träd och andra hinder.

  The Power of Sound

  En annan viktig funktion för att leta efter i en säkerhet kameran är sund. Många nyare övervakningskameror komma med fastsatt högtalare, vilket gör att husägare att faktiskt prata med folk som kameran ser. Om du ser en inbrottstjuv, kan du meddela honom att du ringer polisen, och som kan vara nog att skicka honom på vägen.

  När man köper en IP-kamera med ljud kapacitet, är det viktigt att testa högtalarna så fort kameran är på plats. Har en kompis står utanför nära kameran och se till att din vän kan höra dig. Om kameran levereras med två-vägs kommunikation, också se till att du kan höra din vän. Tvåvägskommunikation kan vara till stor hjälp om du behöver kommunicera med ett hus barnvakt medan du är på semester.

  Titt på ditt hem

  När man beslutar om att placera dessa övervakningskameror, är det viktigt att undersöka utsidan av ditt hem. Var särskilt uppmärksam på eventuella blinda hörn eller andra platser där en inbrottstjuv kunde gömma. Också hålla ett öga på några höga buskar eller träd som kunde skydda en kriminell ur ögonen på grannarna. Markera de områden som du går --- de kommer att vara där säkerheten kameror kommer att göra mest nytta. Men även om det är viktigt att sätta övervakningskameror i dessa dolda hörn av ditt hem, kan det vara lika viktigt att placera ett par kameror där de kommer vara väl synlig från gatan. Avskräckande är en av de största fördelarna med att ha ett säkerhetssystem, så att placera en IP-kamera på en väl synlig plats på framsidan av ditt hem är alltid en bra idé.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man byter bläcket i HP patroner

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar en webbkamera på Vista
 • Lista över HP bläckstråleskrivare
 • förpackade vs oem mikroprocessor
 • hur man kan återställa en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen?
 • hur man använder en iMac som en andra skärm
 • hur man sätter på My Space bar rygg på min Acer laptop
 • hur man mäter ljusstyrkan på datorskärmar
 • installation av minne på en acer bärbar dator
 • hur man byter bildskärmen på en hp laptop
 • hur du använder en bärbar dator tangentbord