Dator > Hur du tar av och på en bärbar dator nyckel

 • Hur du tar av och på en bärbar dator nyckel


 • Jag ska visa dig hur du snabbt ta bort din laptop nyckel utan att bryta den

  Du behöver:!.
  Bara händerna
  alla nya knappar du kan behöva!.


  1.
  Se till att din bärbara dator är i en bekväm plats. Jag har funnit mig själv mycket frusterated ibland med att få smulor i mitt tangentbordet. Försöker få nyckeln bort kände jag att jag var tvungen att tvinga bort det, och när jag gjorde det slutade med att bryta nyckeln. Frusterated att få på den igen fann jag mig själv att söka efter hur man korrekt bort nyckeln. Se till att du få en känsla av dina nycklar innan man beslutar att ta de viktiga av.
  2.
  långsamt med fingrarna flytta nyckeln fram och tillbaka till vänster och höger tills knappen lossnar och poppar upp. Genom att trycka ner knappen med tummen försiktigt flytta tillbaka nyckeln och fram och tillbaka med händerna tills du känner sig fullt nyckeln bryt av ordentligt.
  3.
  Att åter sätta på helt enkelt knäppa tillbaka på plats genom att sätta press på de viktigaste.

  tips och varningar


 • Se till att inte tvinga det, om du gör det kommer att bryta nyckeln.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man får mer utskrifter från en bror tonerkassett

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en DVD för att spela bilder på tv
 • hur du lägger till högtalarna till din PC
 • Hur klistermärken jag ut?
 • hur man använder iTouch som en handdator
 • hur du ansluter flera bildskärmar till min dator
 • skillnaden mellan en skrivmaskin och ett tangentbord
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • hur du ansluter kontorsdatorer
 • hur du exporterar HTML-tabell till Excel
 • felsökning av en webbkamera på Vista