Dator > hur du lägger till minne till en Acer Aspire skrivbord

 • hur du lägger till minne till en Acer Aspire skrivbord


 • Acers sortiment av Aspire Stationära datorer är konstruerade för att ge grundläggande datoranvändning funktionalitet till konsumenterna till ett överkomligt pris. Som sådan, medan dessa datorer är ofta väl lämpade för applikationer som ordbehandling och webbsurfning, vissa minneskrävande program (t. ex. spel eller grafikprogram) får inte lika bra som önskat. Lyckligtvis de olika stegen i extra minne till din Acer Aspire skrivbord är mycket straightfoward, när du har kopplat din dator och tog bort fallet, det enda som återstår är att hitta en tom minnesmodul lämplig för installation.

  Du behöver:
  minnesmodulfack
  . Phillips skruvmejsel

  Installation


  1
  Starta om datorn och håll ner "Delete"-tangenten samtidigt som den startar upp. . När BIOS-skärmen visas Använd piltangenterna för att komma åt alternativet "Standard CMOS Features". Ange storleken för tillfället installerade minne under "Extended Memory".
  2.
  Stäng av datorn och stänga av bifogade monitorn. Koppla bort monitorn och alla enheter som är anslutna till datorns USB-eller Firewire-portar. Dra ur nätsladden och andra eventuella kvarvarande kablar.
  3.
  Flytta din Aspire till en ren, väl upplysta området. Vrid datorn tills den bakre panelen är i sikte. Obs där datorns moderkort hamnarna finns. Skruva loss skruvarna som håller fast sidopanelen som ligger mittemot moderkortet (vissa modeller har ett fall lås istället för skruvar, skjut fallet låset till höger). Ta bort sidopanelen.
  4.
  Placera datorn på sidan och granska moderkortet. Leta reda på minnet uttag (leta efter långa, tunna uttag med plastclips i båda ändar). Välj den tomma minnessockeln närmast de installerade minnesmodulerna.
  5.
  Tryck isär klippen placeras i vardera ändan av minnesmodulens uttaget. Håll den nya minnesmodulen i plast kanter och rikta in den över sockeln så att skårorna i modulen anpassa den spröjs inuti uttaget.
  6.
  Sätt in minnesmodulen i uttag. Sätt på ett tryck till toppen av modulen tills den sitter ordentligt i vägguttaget. Klippen i varje ände av uttaget kommer att lyfta upp och låser modulen på plats, du kan behöva trycka i ena änden av modulen först, följt av den andra, för att få modulen till ordentligt fastsatta.
  7.
  tillbaka sidostycket och använd tidigare borttagna skruvarna för att fästa panelen på plats igen (eller återställa det gäller lås). Återställa datorn till dess ursprungliga position och anslut alla tidigare kopplats kablar och kringutrustning. Slå på datorn och monitorn. Håll ned "Delete"-tangenten när datorn startar upp komma in i BIOS skärmen igen. Navigera till "Standard CMOS Features" och undersöka antalet listade under "Extended Memory" för att bekräfta en lyckad installation.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du kör video konsoler på datorskärmar

Relaterade artiklar


 • hur du anpassar en iMac
 • hur du ställer in en HDTV som en datorskärm
 • hur du installerar ett kort Mini PCI när en bärbar dator stängs av
 • hur man hittar billiga bärbara datorer
 • hur man konfigurerar en andra IDE-hårddisk
 • hur du ställer in en lämplig datorväska för fläktkylning
 • hur att ta reda på klockfrekvens på processorn i en dator
 • hur man sätter på My Space bar rygg på min Acer laptop
 • hur man raderar en hårddisk med XP installerat
 • hur man hittar videodrivrutinerna