Dator > hur du anpassar en iMac

 • hur du anpassar en iMac


 • Efter att ha köpt en iMac finns en mängd olika tekniker för att anpassa datorn efter dina behov. Avancerade anpassningar kan göras med hjälp av en Apple professionell, medan mindre anpassningar kan göras enkelt hemma. Genom att låta användare anpassa sina iMac, öppnar Apple en mängd möjligheter och möjligheter. De möjligheter att skräddarsy se till att konsumenterna kan köpa exakt vad de behöver
  1.
  Uppgradera processorn på iMac att öka prestanda och hastighet. Tala med en Apple professionella om de olika alternativen för iMac. De flesta iMac kan köpas med antingen dual-core processor eller quad-core processor. Beroende på dina behov, välja storlek på processorn du föredrar. En dual-core processor är vanligtvis tillgänglig upp till 3,3 gigahertz, medan en quad-core processor finns upp till 2. 8 gigahertz.
  2.
  Lägg till extra lagring för att iMac mer minneskapacitet. Vissa konsumenter tycker att den grundläggande iMac-modellen inte har tillräckligt med lagringsutrymme för deras behov. Om du bara lagra personliga och /eller handlingar arbete på iMac, bör den grundläggande modellen vara tillräckligt. Men om du också lagra musik, fotografier och filmer, kanske du upptäcker att du behöver mer lagringskapacitet. De flesta iMac-modeller kan anpassas för att få en hårddisk upp till 2 terabyte, medan minnet kan ökas upp till 16 gigabyte. Tala med en Apple professionell angående ditt minne alternativ. Den uppgraderade minnet kommer sannolikt att behöva installeras av en fackman.
  3.
  Anpassa sidofältet Finder-fönster genom att justera bredden, innehåll och arrangemang. När du är på startskärmen, klicka på "Go" alternativet vid hållplatsen på skärmen och välj sedan "datorn". I fönstret som öppnas kallas "Finder"-fönster och den vänstra delen anses vara den "sidebar". För att justera bredden på sidofältet, håll musen över skiljelinjen mellan Finder området och Sidpanelen. När musen är i rätt läge kommer den att byta till en symbol med en heldragen linje med höger och vänster pil. När denna symbol visas, tryck och håll nere musknappen, dra skiljelinjen antingen vänster eller höger. En din ideala bredd har uppnåtts, släpper du musknappen. Att lägga till objekt sidomenyn första lokalisera dem i Finder. Klicka sedan på ikonen och dra den till programmets Sidebar, tappa den på önskad plats. Processen är helt enkelt vändas för att ta bort ett objekt från Sidpanelen. Att ändra ordningen på objekt i sidofältet, använder samma klick-och-dra-metoden.
  4.
  Lägg till dina mest använda objekt till Dock, vilket möjliggör snabb och enkel tillgång vid alla tillfällen. Dock finns längst ner på iMac-skärmen. Det är en lista över program ikoner. För att lägga till objekt till bryggan, hitta önskad ikon i Finder-fönster. När det har lokaliserats, klicka på den och håll nere musknappen medan du drar ikonen hela vägen till Dock. När du är i Dock, placera den i den position du önskar och släpper musknappen. Ikonen kommer automatiskt att läggas till din docka.
  5.
  Färg på ditt iMac eller Magic Mouse för att ytterligare öka din iMac anpassning. ColorWare är en anpassning företag som kommer att tillämpa en ny lack till iMac dator eller Magic Mouse, som är Apples multi-touch-mus. Helt enkelt skicka in din iMac eller Magic Mouse till ColorWare och bestämma vilka färger du föredrar. Med iMac-datorn kan du välja en färg för kroppen och stå på datorn, tillsammans med Apple logotyper som finns på framsidan och baksidan av skärmen. Med Magic Mouse kan du välja två olika färger för toppen och botten av enheten. Besök ColorwarePC. com för mer information om detta kundanpassning tjänst.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du ansluter en stationär till en kraftig LCD-TV

Relaterade artiklar


 • hur du justerar höjden på en Dell platt bildskärm
 • hur man fixar en widescreen-visning på en dator för att passa i fönstret
 • hur man byter iMac RAM
 • hur man ansluter en Dell-skrivare till ett trådlöst system
 • hur du ställer in en lämplig datorväska för fläktkylning
 • hur man byter tonerkassett TN-350 i en bror
 • instruktioner om installation ett batteri i en Compaq Presario bärbar dator
 • hur ta reda på mitt moderkort socket
 • hur man kan öka upplösningen på min dator
 • hur man installerar en trådlös skrivare till en Toshiba laptop