Dator > Hur kan jag anpassa min blixt driva?

 • Hur kan jag anpassa min blixt driva?


 • Flash-enheter är användbara enheter som gör att du kan flytta data mellan datorsystem med hjälp av vanliga Windows XP-verktyg och standard USB-portar finns på de flesta datorer. Flash-enheter använder halvledarminne --- några rörliga delar som en traditionell hårddisk --- och är kompakt nog att bära i fickan. Du kan anpassa ditt USB-minne genom att ändra ikonen flashminnet, ändra enhetsbeteckning och ändra din flash-enheten är AutoPlay attribut

  Ändra Flash Drive Icon

  Ett roligt sätt att få en skräddarsydd flash-enhet är att ändra ikonen flash-enhet. Anslut din flash-enheten i USB-porten på din dator. Öppna en textfil och skriv "[Autorun]" (utan citattecken) och nedan som "icon=autorun. ico. " Spara filen till rotkatalogen på din flash-enhet och namnge det autorun. ico.

  Hitta en ikon för din flash-enhet genom att surfa på webben gratis ikoner eller hitta befintliga. ICO filer på datorn genom att söka efter filer med. ico förlängning. Du kan även skapa din egen ikon från en personlig bild med hjälp av webbplatser som FreeFavicon. com och skicka in din källbild.

  När du bestämmer dig för en ikon, och kopiera och klistra ikonen (. ICO) fil till rotkatalogen på din flash-enhet tillsammans med autorun. ico fil. Ta bort flash-enheten och sätt i det igen. Klicka på "Den här datorn" för att bekräfta din ikon flash-enheten har framgångsrikt ändrats.

  Ändra Flash Drive Letter

  I vissa fall tar Windows XP inte ger samma enhetsbeteckning till ditt USB-minne när du sätter till datorns USB-port. I sällsynta fall kan din USB-minne inte upptäckas alls på grund av en konflikt i kör på din Windows XP-system. I båda fallen kan du ändra på flash-enheten permanent i Windows XP.

  Högerklicka på "Min dator" ikonen på din Windows XP-skrivbordet och sedan vänster-klicka på "Hantera". I Datorhantering klickar du på "Disk Management" finns under rubriken Förvaring och vänta på din enhet informationen ska visas på höger sida lådan. När dina enheter dyker upp, högerklicka på den enhet du vill ändra och klickar sedan på "Ändra enhetsbeteckning och sökvägar. "I Ändra enhetsbeteckning rutan kommer du att ha möjlighet att lägga till, ändra eller ta bort en enhetsbeteckning från ditt USB-minne.

  Ändra Flash Drive AutoPlay Attribut

  Du kan ändra ditt USB AutoPlay minne attribut så att en specifika åtgärder genomförs när du sätter din flash-enhet till USB-porten på datorn. vill ändra automatisk uppspelning attributet, först sätter du in USB-flash-enheten i en ledig USB-port på din Windows XP-system. Klicka på "Start" och sedan " Min dator "för att se ditt USB-minne. Högerklicka på din USB-minne och vänster klicka sedan på "Egenskaper" i kommandofönstret.

  I fönstret Egenskaper för ditt USB-minne, klicka på Spela upp automatiskt på fliken och välj sedan en åtgärd som du föredrar när du sätter i ditt USB-minne i UBS-porten på datorn. Klicka på "Apply" för att slutföra AutoPlay attribut förändring.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man fixar en högt fläktljud i en Dell-dator

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en LCD-bildskärm
 • hur man byter en HP laptop subnotebook hårddisk
 • CD-fodralet fakta
 • hur man byter en hp laptop antenn
 • hur man kan återställa en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen?
 • hur ta reda på om en dator har USB 2.0
 • Hur konvertera MS Excel till mysql med php
 • Hur du kopierar fönster från en hårddisk till en annan hårddisk
 • hur att överföra en VHS till en MacBook
 • hur man köper billiga bärbara datorer