Dator > det bästa sättet att skapa en multimedia-PC

 • det bästa sättet att skapa en multimedia-PC


 • Dessa dagar datorer är mycket mer än produktiviteten verktyg. Moderna datorer är utformade för att vara fullfjädrad underhållning anordningar, som kan spela DVD-skivor, rippa MP3-filer till CD och även spela in dina favorit tv-program. Om du är i marknaden för en ny dator eller gör sig redo att uppgradera din gamla, är det en bra idé att tänka på multimedia du vill bygga in den i rutan

  Installera ett TV-kort

  En av de bästa sakerna du kan göra för att datorn centrum för ditt hemunderhållningssystem installerar ett kort TV-tuner. När du har att TV-tuner kort på plats, kommer du att kunna få gratis over-the-air digitala signaler, inklusive alla dina lokala kanaler plus ytterligare några stationer som kan vara tillgängliga i ditt område. Om du har en stor platt bildskärm på datorn, kommer installationen av ett TV-kort omvandla att bildskärmen till ett högsta kvalitet LCD-TV för en bråkdel av priset.

  Installera ett kort TV-tuner är inte alls svårt. Dessa tuner kort finns för USB-enheter, vilket innebär att du enkelt kan koppla in tunern kortet i en ledig USB-port på datorn, installera programvaran och börja titta dina favoritprogram.

  Anslut en CD-torn

  Om du har en stor cd-samling kan du ansluta ett stort torn format CD till datorn och spela dina favoritlåtar direkt från skrivbordet. Dessa CD-torn också är utformade för att ansluta via USB-kabel, så det är lätt att ansluta dem. Efter att CD-torn är på plats, använder du helt enkelt ett mjukvaru-interface för att spela din favoritmusik.

  Du kan även använda dina CD-torn för att konvertera dina favoritlåtar till MP3-filer. Efter dina favoritlåtar har omvandlats till MP3-format, kommer du att kunna importera dem till din favorit bärbara lyssna enheten och ta dem med dig vart du än går.

  ansluta en Blu-Ray DVD-spelare

  Med rätt utrustning kan multimediedatorn bli centrum för ditt hemmabiosystem. En av de bästa komponenterna du kan lägga till är en Blu-Ray DVD-spelare och brännare. Med en hög kvalitet Blu-Ray DVD-spelare på plats, kommer du att kunna titta på dina favoritfilmer på din stora platt bildskärm eller anslut din multimediadator till din tv.

  En mängd olika Blu-Ray DVD-spelare är tillgängliga för din multimediadator, däribland både interna och externa design. Om du väljer en intern DVD spelare eller brännare, kommer du att kunna spara lite pengar --- dessa enheter är i allmänhet billigare än externa läsare och brännare. Nackdelen är att du kommer att behöva öppna datorn: s fall och installera DVD-enheten. Om du väljer en extern Blu-ray-spelare eller brännare, betalar du i allmänhet ett högre pris, men du kommer också ha möjlighet att lätt flytta DVD-spelaren från en dator till en annan. Detta kan vara en användbar funktion om du har ett antal datorer i hemmet.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man hittar videodrivrutinerna

Relaterade artiklar


 • Hur klistermärken jag ut?
 • hur man utöka minnet på en mini mac
 • hur man konfigurerar en webbkamera på Vista
 • det bästa sättet att skapa en multimedia-PC
 • Felsökning av en Epson projektor
 • felsökning av en webbkamera på Vista
 • den bästa bärbara datorer för författare
 • hur du tar bort Sony Vaio CD-enhet
 • den bästa skärmen renare
 • anvisningar för en interaktiv whiteboard