Dator > hur man byter bläckpatroner

 • hur man byter bläckpatroner


 • Byta bläckpatronerna inom en skrivare kan vara skrämmande. Däremot har denna process inte vara så hemskt som det verkar. Följ bara dessa steg, och din rädsla kommer att underlätta

  Du behöver:.
  Skrivare, bläckpatroner, papper, tålamod, uthållighet


  1
  Take. . bläckpatronen ur förpackningen. Efter att ha bläckpatronen redo kommer att göra insättning processen enklare och effektivare.
  2.
  Slå på skrivaren. Det är bra att ha skrivaren påslagen när du sätter den nya bläckpatronen.
  3.
  Öppna dörren för skrivaren. När dörren öppnas av den övre delen av skrivaren, bör bläckpatroner flytta till mitten av skrivaren.
  4.
  Försiktigt bort den tomma bläckpatronen genom att trycka ned något, och sedan dra ut den. Om det inte kommer ut omedelbart, inte tvinga det. Skrivare är känsliga enheter och bryta mycket lätt. Därför är det alltid nödvändigt att vara så försiktig som möjligt när du deltar i denna process.
  5.
  Ta bort tejpen från den nya bläckpatronen. Ta bort tejpen från den nya bläckpatronen är viktigt eftersom om bandet inte är att ta bort, kommer patronen inte kunna sätta in i skrivaren på rätt sätt, kommer skrivaren paus, och ingenting kommer att fungera. Så bort tejpen. Också, inte vidröra koppar del av bläckpatronen efter att ta bort tejpen. Även den minsta fingeravtryck kan förhindra patronen ur fungerar inte korrekt.
  6.
  Line den nya bläckpatronen med den tomma kortplatsen. Skjut bläckpatronen på plats, och skjut in det försiktigt. När du hör ett klick har bläckpatronen framgångsrikt in. Om bläckpatronen inte går in första gången, inte tvinga det. Skrivare är känsliga enheter och kommer att bryta mycket lätt. Det är aldrig bra att ha en trasig skrivare.
  7.
  Stäng luckan på skrivaren. Dörren till skrivaren behöver stängas för att den för att ge övriga kommandon.
  8.
  Få blankt papper redo. Skrivaren kommer att arbeta för att justera bläckpatronerna. I processen av detta, kommer det att berätta dig att sätta papper i skrivaren så att den kan skriva ut en justeringssida.
  9.
  Vänta tills skrivaren att skriva ut justeringssidan. Efter det är gjort gör detta, kommer det att berätta för dig att sätta den här sidan ansiktet ner i skanning komponent i skrivaren. Gör vad skrivaren säger till dig. Det måste skanna över justeringssidan för att se till att den har optimala skanningsmöjlighet.
  10.
  Vänta tills skrivaren att säga att det är klar med skanningen sidan. När den säger att den är klar kan du ta bort papperet från skrivarens ovansida. Installationen och anpassningen processen är inte avslutad och den bläckpatron har installerats.
  11.
  Stäng av skrivaren.

  tips och varningar


 • med bläckpatronen och blankt papper redo att göra installationen fortsätta mer effektivt eftersom du kommer att ha de nödvändiga förnödenheter redo.
 • Alla skrivare är olika. Därför är detta en allmän installationsprocess som motsvarar till HP 2355 skrivare. Andra skrivare kan ha sina egna särdrag som måste beaktas.

Previous:hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk Next:hur du uppdaterar din drivrutiner automatiskt

Relaterade artiklar


 • hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk
 • hur du optimerar datorns RAM-minne
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • hur man gör med toner
 • den bästa skärmen renare
 • hur man återställer en HP laptop utan en återställning skiva
 • hur du kan visa video från en capture-kort
 • hur du exporterar HTML-tabell till Excel
 • Hur man vet om din dator behöver ett nytt ljudkort
 • hur man kan jämföra Intel Quad Core-processorer