Dator > hur man utvecklar ett databasprogram

 • hur man utvecklar ett databasprogram


 • Du kanske upptäcker att en av de omedelbara uppgifter efter Database Design är att utveckla själva databasprogrammet. Även om själva designen var en mödosamt motion , finns det fortfarande en hel del tanke för att bygga nästa steg . Du kan tänka på konstruktionsfasen som golvet plan av en byggnad och utveckling som själva tegel och murbruk . Din databas kan vara nästan vad som helst i termer av innehåll : Bilder , namn och adresser , djur som i veterinär data , livsmedel och så vidare . Använda databasen konstnärens bly, kan du skapa en mycket flexibel men ändå strukturerad tillämpning .
  1
  skapa nödvändiga filer för databasen . . Detta kan vara en enkel förklaring beroende på vilken databas som används , en fil laddas verktyg eller en metod där du manuellt kan mata in data själv . Som ett exempel , i MySQL kan du ange kommandot " mysql > CREATE DATABASE sampledb . "
  2 .
  identifiera de viktigaste strukturen i din bokföring . Många databaser har poster som är knappat på unika värden som social personnummer och konto -ID -nummer. Om detta redan har gjort för dig i konstruktionsfasen , så ska du bara in uppgifterna i enlighet därmed .
  3 .
  Skapa en backup av din databas . Säkerhetskopian är kritisk och bör göras med jämna mellanrum utan att misslyckas. Många företag utför sina säkerhetskopieringsuppgift nattliga så att det inte hindrar produktion i tid körningen under rusningstid. Det finns system backup kommandon och databas nyttofunktioner lätt tillgängliga för säkerhetskopiering av filer och tabeller .
  4 .
  Kör rapporter för din databas , normalt efter viktiga uppdateringar har utförts för att avgöra giltigheten av varje fil uppdatering .
  5 .
  Se till integritet regler . Om det kommer flera användare utför uppgifter samtidigt , då som databasadministratör , kommer det att åligga er att se till att användare inte godtyckligt skriver över viktiga komponenter i relaterade tabeller . Detta är en del av vad som kallas " Referensintegritet ", och det betyder helt enkelt att du kan inte ta bort eller uppdatera en post som har länkar till andra poster utan att uppdatera eller ta bort dessa poster i enlighet därmed.
  6 .

  Kör dina rapporter och uppdateringar efter att du har tillräckligt säkerhetskopierat databasen . Mer än troligt att du kommer att arbeta med en relationsdatabas och SQL . Det finns gratis program som MySQL använda för bord driven och nyckel-strukturerade databaser . Du behöver bara bli bekant med SQL- språket för att underlätta alla uppgifter .
  7 .
  återställa din databas med en aktuell säkerhetskopia när det behövs . Det finns återställa kommandon som finns i de flesta SQL-baserade språk för att påskynda detta och ge återrapportering också.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:vad är filändelsen mem ?

Relaterade artiklar


 • hur man byter DC-uttaget på en bärbar dator
 • Toshiba nb205-n310/bn specifikationer
 • hur man skapar ett histogram med koden C-programmering
 • specifikationer av Asus G50Vt-A1 pc notebook
 • Toshiba Satellite L305-s5933 specs
 • datastrukturer som används av monteringsföretagen
 • eMachines t6412 specifikationer
 • hur man ändrar sorteringsordning för COBOL
 • hur man kan anpassa en Trinitron bildskärm
 • hur du justerar Panasonic CF 30 tangentbord bakgrundsbelysning