Dator > hur man lär sig html med javascript ( en lektion för nybörjare )

 • hur man lär sig html med javascript ( en lektion för nybörjare )


 • Det finns många bra skäl att lära sig HTML och JavaScript är ett av de bästa webbapplikationen -huset språk där ute . HTML kan du skapa dina egna webbplatser , som är en värdefull färdighet som kan hjälpa dig få hyras för en anständig betalda jobb . De flesta människor saknar även grundläggande kunskaper om det inre arbetet i webb-byggnaden och datorer i allmänhet . Lär dig mer om det här nu kan sätta dig före i senare om du någonsin vill få ett jobb inom webbdesign eller digital konst

  Du behöver : .
  Python skript miljö .
  Matplotlib , 2D plottning Python-bibliotek .
  CSV -fil som innehåller två kolumner med numeriska data .
  Textredigerare .


  1 .
  HTML står för Hypertext Markup Language . Det finns två typer av texter på datorn dokument . Det finns oformaterad text ( de saker du skriver i ett dokument i Anteckningar ) och det finns hypertext , som är text som innehåller information utöver det du ser på skärmen . Hypertext kan klickbara länkar till andra webbplatser eller filer . Ett märkspråk är en typ av kodning som kan redigeras (eller " märkt upp " ) används för att skapa webbsidor . HTML-innehåll inkluderar de saker du ser på den publicerade sidan och kryptiska koder struktur som gör det allt arbete bakom kulisserna . HTML innehåller koder som styr färg, storlek och typsnitt på text på en sida . HTML-kontroller också hur alla sidinnehållet ( bildfiler , hyperlänkar , oformaterad text , etc. ) är placerade på sidan . Nu när du har förståelse för vad HTML är och vad det används för , kan du börja lära sig att börja koda i HTML för att styra din egen webbinnehåll .
  2 .
  att få en uppfattning vad HTML gör , kolla in den interaktiva självstudien rekommenderas av min dataläraren . Klicka på länken i avsnittet Resurser .
  3 .
  När du kommer till handledningen sidan , ser du den vanliga HTML skelettet behövs för att bygga en webbsida . Du kommer att märka komponenter som "huvudet " och " kropp . "Klicka på " prova själv knappen " för att börja se hur du kan manipulera HTML att påverka vad som visas i " resultat " rutan .

  4 .
  När du är redo att gå vidare med HTML, bör du ladda ner en bra JavaScript kompilator , som är en IDE ( Interactive Utvecklare miljö ) , ett särskilt program med alla de verktyg du Behovet att skapa din egen JavaScript -filer och applikationer. Många, däribland jag själv , rekommenderar att ladda ner JavaScript utvecklarens verktyg från Netbeans. com . Här har du tillgång till öppen källkod nedladdningar ( som är filer som är avsedda att distribueras fritt till alla som vill ha dem ) . 5 . EULAs När du är redo att börja göra verkliga webbplatser på Internet , hitta en gratis domän som tillåter dig att publicera innehåll i din egen webbplats. Jag använder Yola. com . Alla, även personer med noll erfarenhet kan skapa bra platser , men med HTML- innehåll alla redo att gå ger dig en fördel gentemot resten . Du har mer kontroll över hur innehållet ser ut och fungerar .

  tips och varningar


 • Javascript är inte samma sak som Java-programmering , även om båda är datorprogrammering språk används för att bygga användarprogram.

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur du anpassar din wordpress blogg med tillägg

Relaterade artiklar


 • inspiron 7500 specifikationer
 • metoder för riskanalys och hantering mjukvaruprojekt
 • hur man använder en kompromiss satellit USB TV
 • hur reparera förvanskad video i en PowerBook G4
 • hur att mata ut en trasig dvd-r
 • hur man fixar en anpassning bläckpatron som blivit underkända på en HP Officejet 7410 skrivare
 • Canon LiDE 90 scanner specifikationer
 • vad är filändelsen PYC ?
 • bruksanvisningar för en Lexmark W840
 • ska jag installera för Intel SCSI-drivrutin i stället för standard IDE en?