Dator > hur man fyller en Visual Basic listruta med unika föremål

 • hur man fyller en Visual Basic listruta med unika föremål


 • Fylla en listruta i Visual Basic med olika objekt kan du anpassa ett program för att ge det mer flexibilitet för användaren . Som programmerare har du möjlighet att gå tillbaka och uppdatera med ny eller annorlunda arrangerade listobjekt . Både Visual Basic Express och Visual Studio. NET miljöer utvecklare kommer du att kunna uppnå detta . Om du inte har antingen program kan du ladda ner Express-versionen gratis i länken Resurser i den här artikeln .

  Du behöver :
  Visual Basic Express installeras på en dator
  . Visual Studio .
  NET installerat på en dator (tillval ) .


  1 .
  Öppna din utvecklare miljö och öppna det aktuella projektet du arbetar med . Om du inte har ett projekt att arbeta med , skapa ett genom att klicka på " Skapa " bredvid " Project "i det övre vänstra panelen på skärmen . Välj " Windows-formulär Applications " från de val och namnge filen genom att skriva namnet på den i " Name "nedan . Klicka på " OK " när du är klar och en tom skärm visas med ett blankt formulär .
  2 .
  Gå till toppmenyn val och klicka på ordet " Visa ". Rulla ner till " Tool Box " och klicka på den. En flik visas på vänster sida av skärmen .
  3 .
  Scrolla ner och välj " ListBox " bland valen . Klicka och dra den till formuläret till höger . Placera den där du behöver det vara och släppa musen . Vid det här laget , har du två alternativ för att visa objekt som du behöver i listrutan. Om du försöker att visa information som finns i en databas , måste du binda data till ansökan. Om du inte redan har gjort detta , klicka på "Data " från huvudmenyn val . Välj " Lägg till ny datakälla " från drop -down -menyn och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra lägga till databasen . Om du manuellt vill lista de poster , behöver du inte lägga till en databas till ansökan .
  4 .
  Leta den lilla svarta pilen som pekar åt höger på den övre kanten av listrutan och klicka på den. En annan liten ruta visas som ger dig två alternativ : " Använd uppgifterna bundna objekt " eller "Redigera objekt . " Om du använder uppgifterna bundna objekt , klicka på rutan bredvid det alternativet . En annan ruta öppnas kommer självförklarande släppa boxar . Du bör bara behöva första och sista val . Det första valet kan du välja den databas du har bifogat. Den sista rutan visar de saker från den databas som du vill visa . Om du behöver manuellt mata in punkter , välj " Redigera objekt . " En annan öppnas där du kan ange någon produkt nödvändiga . Klicka på " OK " när du är klar.
  5 .
  Tryck på " F5 " tangenten på ditt tangentbord för att starta din ansökan . Din lista ruta visas med objekten i den du valde .

  tips och varningar


 • Om ditt innehåll listrutan inte visas korrekt , så måste du gå tillbaka till listrutan och välja olika drop down val från "Använd uppgifterna bundna objekt " alternativ eller skriva innehållet du placeras under " Redigera objekt . " Spara ditt arbete ofta genom att klicka på "Fil "och sedan" spara alla filer . "
 • Om du vill ansluta en databas till ansökan , måste du först skapa ett i antingen Microsoft Access eller annan databas verktyg såsom SQL . Fältnamn av databasen hur du vill att de ska visas i listrutan för när du fäster i databasen , de fält du väljer från drop down visas exakt så som du har märkt dem .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man fylla i en alternativ grupp med kryssrutor med Visual Basic

Relaterade artiklar


 • hur du bläddrar utan trackball
 • Hur konvertera en låda mikrofon ljud till FireWire-eller USB
 • kablar som ska användas för Adaptec SCSI-styrenhet
 • hur du tar bort en Compaq CQ50 tangentbord
 • hur man skapar fria former eller mallar
 • hur du tar bort e-maskin expansionskort från ankomst-och avgångstider
 • hur man uppgraderar en dator Pentium MMX
 • hur man använder en VGA-skärm för att visa hdtv
 • hur överbrygga Joomla och phpBB
 • hur man kan spara en vektor till en fil i C + +