Dator > hur man använder Visual Basic 2008 Express

 • hur man använder Visual Basic 2008 Express


 • Visual Basic 2008 Express är en fri version av Visual Basic-programmering programvara . Det används för att programmera Windows-program . Jämfört med de flesta programmeringsspråk är Visual Basic enkel att använda och perfekt för nybörjare. Med Visual Basic 2008 Express , har du alla de funktioner som finns tillgängliga för att skapa program , fönster och formulär . Lägga till knappar och textrutor till dina applikationer och göra dem funktionella genom att lägga till Visual Basic- programmering kod
  1 .
  Ladda ner och installera Visual Basic 2008 Express programvara . Du kan hitta nedladdningslänken i " Resource " längst ned i denna artikel . Installationen kan ta en stund och kommer att kräva att du startar om datorn . Starta Visual Basic 2008 Express när det väl har installerats . Du hittar den i Program i Start- menyn .
  2 .
  Starta ett nytt Visual Basic-projekt genom att klicka på " Nytt projekt " i Arkiv-menyn längst upp till vänster på skärmen . Välj " Windows Forms Application " och klicka på " OK " . Du kan spara detta nya projekt genom att välja " Save All " i Arkiv -menyn . Namn projektet något minnesvärt och beskrivande av vad du använder för projektet för .
  3 .
  Skapa användargränssnittet för ditt projekt genom att dra objekt från Toolbox sektionen på vänster sida av skärmen . Dra textrutekontroll till formuläret i huvuddelen av fönstret . Du kan flytta textrutan genom att klicka och dra den någonstans på blanketten. Dra fler kontroller på ditt fönster för ytterligare funktionalitet , såsom knappar , paneler och även en WebBrowser så att du kan komma åt Internet från din ifyllda programmet .
  4 .
  Ändra hur dina knappar och Textrutor titta genom att klicka på objektet som du vill ändra . I panelen Egenskaper på högra nedre delen av skärmen kan du ändra färg , storlek , marginaler , lås och andra aspekter av kontrollen. Ändra texten på en knapp genom att klicka på den och ändra namnet i panelen Egenskaper under " Text . "Tryck på " Enter " för att se förändringen .
  5 .
  lägga till funktioner i ditt program genom att fästa kod till varje blankett kontroll . Dubbelklicka på en kontroll i formuläret för att starta Visual Basic -kod redaktör . koden för knappen ändrar vad som händer när du klickar på knappen medan slutet projektet körs som en ansökan . Till exempel att skriva " WebBrowser1. Navigate ( TextBox1. Text ) " på den tomma raden mellan " Private Sub " och " End Sub " kommer att möjliggöra funktionalitet för både textrutan och WebBrowser med knappen . Vill veta mer om programkod och Visual Basic , se Reference längst ned i denna artikel .
  6 .
  Testa ditt program genom att klicka på " Debug " i huvudmenyn längst upp på skärmen och välja " Start felsökning. " Du kommer att se hur ditt program ser ut när den körs . Om det finns några fel , kommer dessa att visas på skärmen . Testa ditt program här för att se om det fungerar .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man ändrar markören till en anpassad markör för Visual Basic former

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar på baksidan av en Eee PC 1000
 • Har iMac stöd för flera skärmar?
 • hur man diagnostisera problem med javascript
 • hur man skapar en drop box med priser
 • hur man använder grundläggande ström aktörer i C + +
 • hur man överklockar en i7-processor
 • hur man kan återställa minsta enhetsstorlek
 • hur man öppnar fallet på en Compaq 1800
 • Fördelarna med SDRAM
 • hur man bygger en XML-fil med Visual Basic . NET med SQL