Dator > användning av ActiveX- kontroller i ett Visual Basic-projekt

 • användning av ActiveX- kontroller i ett Visual Basic-projekt


 • ActiveX-kontroller är en uppsättning regler som utvecklats av Microsoft som kan användas för att göra planeringen enklare och mindre besvärande för utvecklingen av Visual Basic-applikationer . Visual Basic är beroende av ActiveX- kontroller som ett sätt att interagera med användarna och för speciella funktioner som kan erbjuda flexibla prestanda till projekt .

  När du skapar applikationer kan ActiveX- kontroller göra programvaran mer utrymme för detta. Det har sagts att om Visual Basic var en ö , skulle ActiveX vara hängbron som låter pendlare data komma över .

  Du behöver:
  dator med Internetuppkoppling
  . HTML redigeringsprogram som Anteckningar .
  En levande hemsida med FTP-åtkomst .

  ActiveX och Visual Basic

  En av de mest grundläggande verktygen bakom Visual Basic utveckling är ActiveX . ActiveX-kontroller är byggstenarna för att samla in data , visa vissa typer av filer och visa animation . Vanliga exempel på ActiveX- kontroller som används i ett Visual Basic- projekt inkluderar kommandoknappar , listrutor , dialogrutor och webbläsaren Internet Explorer . Dessa datakällor utgöra en länk mellan ditt program och den externa data som visas för användaren.

  Kommandoknappar

  En ActiveX -kontroll kommandoknapp även kallad en " push " -knappen , gör att användarna kan signalera att de är redo att fortsätta med de åtgärder som just har ägt rum . En kommandoknapp kan användas för att automatisera utskrifter av ett kalkylblad , filtrering av data , beräkning av siffror eller öppnar ett annat program .

  Listrutor

  En listruta kontroll är en kontroll som ger användaren en lista över val för dig som vill välja . Allmänna exempel på objekt i dessa typer av listor är anställdas namn , stad eller stat platser och objekt produkt .

  dialogrutor

  I dialogrutan är en kontroll som liknar ett litet fönster. Användare kan skriva in data i en ansökan via denna typ av kontroll . Du kan också anpassa dina dialogrutor när du vill använda samma uppsättning kontroller med olika antal kalkylblad . Anpassning kan du behålla generalitet och utvidgar möjligheterna att samla in användarens indata .

  webbläsaren Internet Explorer

  ActiveX är beroende av Internet Explorer och var utformade så att webbläsaren för att utveckla interaktiva multimedia sidor inom HTML-innehållet . När webbläsaren stöter på en sida som anger en ActiveX- kontroll , att den hämtar automatiskt och installerar kontroll med litet eller inget ingripande från användaren . Detta inkluderar funktioner som inkrementell rendering och digitala signaturer för att tillåta användare att identifiera upphovsmännen till kontroller före tillåter dem att utföra .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Ta bort en rad i ett Visual Basic FlexGrid

Relaterade artiklar


 • gateway GM 5424 specifikationer
 • hur man byter en Intermec 3600 skrivhuvud
 • hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar
 • hur man beräknar javascript
 • hur man får tangentbordsinmatning i Java
 • hur man återställer en HP smart chip
 • GeForce 9400 specs
 • hur man överklockar en Pentium D 830
 • hur man skapar en html inloggningssidan
 • hur man installerar en SoundMAX treiber