Dator > Hur stänger jag ett word-dokument med VBA ?

 • Hur stänger jag ett word-dokument med VBA ?


 • Visual Basic for Applications ( VBA ) är en specifik programmeringsspråk som används främst för att styra vissa funktioner i Excel , men det kan också användas för att styra andra aspekter av Works program som Word och PowerPoint . Vissa människor använder VBA för att utveckla specifika funktioner för Word som kan vara användbara för att skapa dokumentmallar eller kan utföra funktioner analys

  med VBA

  VBA -kod skapas i Windows kallas moduler , som är sammanlänkade via kommandon skrivs för att bilda ett helt VBA -projektet , som syftar att slutföra en viss uppgift . Microsoft -program som Excel och Word är utrustade med VBA redigeringsprogram , men du bör redan ha åtminstone någon erfarenhet av programmering innan du försöker att utveckla ett VBA- projekt .

  När ett VBA-projektet har avslutats , då den dyker upp som en " makro " i Microsoft Word. Dessa makron är under särskilda titlar , som du kan skriva in för att ta upp och initiera dem . Det finns också en bred samling av makron tillgängliga online som du kan använda för att omedelbart hämta VBA -projekt eller användas som byggstenar för att skapa ett VBA- projekt på egen hand.

  Skapa VBA -kommandon för att stänga Word

  Innan du stänger ditt Word-dokument , behöver du antagligen vill spara det . Oftast sker detta med en enda rad kod , känd som " SaveAs "metoden . Det ser ut som " doc. saveas ( work_dir " testdoc. doc " ) " utom i stället för " testdoc " man skulle kalla det dokument vad du vill .

  När det kommer till att sluta Word , sedan " word. Quit " är det enklaste kommandot för att ge . Men du kan också använda mer komplicerade versioner . Det finns ett visst makro som syftar till att stänga av alla Word-dokument och stänga Word helt . Det är känt som " CloseAll ", och den exakta koden är :

  Sub CloseAll ( )
  'Stäng alla öppna filer och stänga Word

  Med Application
  . ScreenUpdating=False

  'Gå igenom öppna dokument
  göra tills . Documents. Count=0
  " Stäng inte spara
  . handlingar (1 ) . Stäng SaveChanges . =wdDoNotSaveChanges
  Loop

  " Avsluta Word inga spara
  Avsluta SaveChanges :=wdDoNotSaveChanges
  End With
  End Sub

  Den här versionen är utformad för att inte spara något arbete , men du kan ändra det till att spara alla handlingar . När du har det sparat som ett makro kan du klicka på " ALT + F8 "för att öppna makrot fönster i Word , välj sedan " CloseAll " och välj sedan " Kör ". Detta kommer att stänga alla dokument .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skapar sidbrytningar i pdf

Relaterade artiklar


 • hur du importerar en GPX-fil
 • Toshiba Satellite M35-s3592 specs
 • hur man byter en USB-enhet masslagringsenhet att likna något annat
 • DET BÄSTA 20 "monitorer
 • hur man läser pc hälsa Award BIOS
 • hur man använder HDMI OUT på bärbar dator till exernal övervaka
 • Varför lära sig SQL?
 • dell inspiron 13 mini-kortplats specifikationer
 • Hur man använder en Logitech Chillstream Controller
 • html tutorial för förkortning