Dator > hur till extraktet html -taggar från en sträng

 • hur till extraktet html -taggar från en sträng


 • HTML är det språk som webbsidor . Formatering av text och layout av grafiken är åstadkommas med enkla HTML-kod . På grund av detta , är det möjligt för nästan vem som helst att skriva en HTML-formaterad textrad i formuläret på en webbplats . Detta kan vara ett problem när sajt designers inte vill besökarna ha kontroll över formateringen av bloggkommentarer eller gästböcker . Dessutom finns vissa säkerhetsrisker som infördes när vem som helst kan placera sin egen HTML-kod på en webbplats . De flesta programspråk tillåter HTML -taggar att först hämtas från användarens input sträng innan de lagras och visas på en webbplats .

  Du behöver :
  PHP -kompilator
  . FTP-program.
  Textredigerare .


  1 .
  Kontrollera att din webbserver har stöd för PHP sammanställningen . För att utvinna HTML -taggar från en sträng , kommer en annan programmering skript måste självständigt agera på HTML för att behandla strängen . PHP är det mest populära programmet för alla uppgifter som interagerar med HTML . PHP språk stöds av de flesta webbservrar som standard , men du bör dubbelkolla detta i förväg för att skapa skriptet .
  2 .
  Anslut till din webbserver använder något FTP -program . Denna programvara är nödvändigt för att överföra filer mellan din dator och webbplatsen . Många FTP- program finns tillgängliga gratis. Servern adressen för FTP- program tillhandahålls av ditt webbhotell leverantör .
  3 .
  Leta upp webbsidan fil som hanterar input användaren sträng från en webbsida form . Det är sannolikt denna sida är redan kodat i PHP , eftersom detta är en standard mekanism för behandling av Web strängar .
  4 .
  Dra filen från FTP -fönstret till din dator. Det kommer att kopieras . Minimera FTP -fönstret , men håll det program som körs .
  5 .
  Öppna filen i en textredigerare. Windows Anteckningar är en bra, gratis alternativ för att redigera webbsidor .
  6 .
  Leta upp kodraden som fastställs strängen användardata från webbsidan form . Alla strängar tilldelas en variabel namn som föregår med ett dollartecken symbol ("$").

  7 .
  Skapa en ny radbrytning före första hand där denna sträng används i filens bearbetning
  8
  Typ " $ variabel=strip_tags ( $ variabel ) , " . där " $ variabel " är namnet på den användare som variabel tilldelas av formen på behandling manus . Observera att citationstecken inte ingår i själva programkoden . Denna enkla kodrad utdrag helt enkelt alla de HTML -taggar från användarens input strängen innan man manipulera strängen på det sätt som utformats av skriptet .
  9 .
  Spara filen och dra den tillbaka till samma FTP-katalog med hjälp av FTP-program . Programmet kommer att be dig att skriva över den befintliga filen. Svara " Ja " på denna fråga . Webbsidan form är nu inställd för att extrahera HTML -taggar från strängen .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Hur får man en url med lösenord i Java

Relaterade artiklar


 • hur reparera bärbara DC jack
 • hur du ansluter en två-tråds fläkt till din dator
 • ThinkPad t42p specifikationer
 • hur man byter moderkort på en MacBook
 • hur man byter minne i OptiPlex gx520
 • hur du uppdaterar BIOS på Presario R3000
 • IBM Thinkpad 380xg specifikationer
 • Apple IPAD web krav
 • hur du ställer in en vattenkylning dator
 • Har iMac stöd för flera skärmar?