Dator > hur man undervisar själv java

 • hur man undervisar själv java


 • Java är ett mångsidigt och mest använda programmeringsspråk. En skicklig Java -programmerare bör ha massor av arbetstillfällen är tillgänglig för honom eller henne , och det är möjligt att lära sig grunderna och mer på din egen tid , utan att behöva registrera dig för dyra klasser datorprogrammering. Den här artikeln ger några tips på att lära dig Java

  Du behöver : .
  En dator
  En Internet-anslutning.
  En inledande Javaprogrammering lärobok .


  1 .
  Leta reda på Java tutorial på Sun webbplats ( länk nedan) . Detta är den officiella handledning för Java , och auktoritativ källa för allt Java -relaterade . Följ inledande instruktionerna i handledningen för nedladdning och inrättandet av Java Software Development Kit ( JDK ) på din dator (det är en gratis nedladdning ) .
  2 .
  Köp en inledande lärobok om Java som hjälper dig att få dina fötter är våta . Medan online Java tutorial är mycket bra , det är också uttömmande och kan verka lite skrämmande för nybörjare . En bra inledande Java programmering bok är " Teach Yourself Java i 21 dagar " . Jag anser att den nuvarande versionen heter " Teach Yourself Java 6 i 21 dagar " . Medan 21 dagar kan vara en tall för , anges de tutorials i en steg-för- steg mode och ger dig möjlighet att lära dig grunderna och mer på ett systematiskt och icke-skrämmande sätt under några veckor .
  3 .
  Kör alla exemplen i boken, och också att göra allt de uppdrag som du går med! Detta är mycket viktigt. Det är lätt att skumma läroboken och tror att du förstår allt, men tills du har försökt att skriva egna program och inför dina egna utmaningar , har du inte riktigt plockat upp kunskaper i programmering.
  4 .
  Använd online Java tutorial för att utforska grunderna täcks i din lärobok i mer djup , och även att lära sig om avancerade ämnen som inte omfattas av läroboken . Även bekanta dig med de API: er ( du vet vad det innebär när du har lärt mig lite om Java )
  5 .
  När du har fått några grundläggande Java-programmering färdigheter , försök att göra en praktikplats eller ett volontärprojekt med en programvara företag eller annan organisation . Detta är hur kommer övergången från en elev till en erfaren professionell . Du kan också hitta kontrakt Java programmering jobb på nätet som du kan frilans hemifrån . Även initialt du inte kommer att vara berättigade att ta på stora jobb, kan du börja med att arbeta med små projekt och arbeta dig uppåt.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Hur konvertera python till exe

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort ett Cruzer U3 partition på en SanDisk
 • hur man spegel ut på min Canon PIXMA
 • Definitionen av en Java Virtual Machine
 • FAT 32 vs fett 16 fil gränser
 • hur installerar en HP Pavilion dv6700 Bluetooth-modul
 • Lägga till en bluetooth till Dell 1530
 • hur ren och klar hela historien internet spår på en MacBook
 • Hur konvertera en sträng till ett nummer i vbs
 • hur man ansöker termisk pasta till quad core
 • specifikationer för en spira s197-2402