Dator > hur man skriver enkla Visual Basic -koder

 • hur man skriver enkla Visual Basic -koder


 • Skriva enkla Visual Basic datakod är en fråga om att utnyttja den färdiga koden bitar som kommer som en del av Visual Basic Express eller Visual Studio . NET utvecklare miljöer . Visual Basic Express är en gratis nedladdning finns på Microsofts hemsida , och Visual Studio . NET är det full systemutvecklare miljö med alla klockor och visselpipor en programmerare skulle behöva bygga komplexa applikationer . Om du just har börjat och inte vill betala för hela Visual Studio . NET-miljö , helt enkelt ladda ner och installera Visual Basic Express .
  1 .
  Öppna utvecklare miljö . Du kommer att se ett fönster med tre kolumner . I den övre vänstra av den mellersta panelen , ser du en flik som heter " Försläppsanteckningar . " Leta reda på sista alternativet för "Skapa " och klickar på ordet "projekt " direkt till höger om den .
  2 .
  Klicka på " Windows-formulär App " i det nya fönstret som kommer dyker upp . Detta kommer att vara den enklaste typen av projekt att arbeta med för att lära sig skriva enkla Visual Basic koder . Skriv in namnet på din nya ansökan i "Name " rutan nedanför fönstret och klicka på " OK ".
  3 .
  Klicka på ordet "Visa " över menyvalen på den mycket överst på sidan . Välj " Tool Box ". En lista över färdiga objekt såsom knappar , skär grafen , kalendrar och textrutor visas . Ta en stund att titta igenom listan för att bekanta dig med dina alternativ .
  4 .
  Klicka på ordet "knapp" i verktygslådan listan . Håll musen nedåt , dra den över till den tomma formen i mitten av skärmen och släppa taget. Högerklicka på knappen . Rulla ner och välj " Egenskaper ". Fastigheterna kommer att visas till höger med " Text "-fältet redan markerat . Ändra texten från " Button 1 "till " klicka här ". Hit " Enter " när du är klar .
  5 .
  Dubbelklicka på den knapp som du sätter i formuläret . Detta kommer att öppna koden där du kommer att lägga enkel Visual Basic -kod för att göra knappen göra något . Markören kommer att vara mellan " Private Sub " och " End Sub . " Typ " MsgBox ( " Tack för att klicka på mig ! " ) " utan den yttre citationstecken .
  6 .
  Klicka på " Arkiv "uppe menyalternativet och välj "Spara alla . " Du blir ombedd att välja en plats att spara din nya ansökan till på din hårddisk . Klicka på " Spara ".
  7 .
  Tryck på " F5 " tangenten på ditt tangentbord för att köra din ansökan . En ruta kommer upp på skärmen med knappen exakt som du gjorde det . Klicka på knappen du gjort . ett nytt fönster ska dyka upp i mitten av skärmen som säger, " Tack för att klicka på mig "
  8
  Stäng utvecklare miljön när du är klar .

  tips och varningar


 • Varje objekt i verktygslådan funktionen har en viss uppsättning uppgifter som du har möjlighet att göra det utföra . De som utför en fullständig uppgift kommer att vara märkt med namn och uppsättning av "() " parentes efter det . Ett exempel skulle vara att skapa en knapp som i detta exempel , förutom att ändra texten i steg 4 läsa " Exit " istället för " Klicka här ". Den enkla koden för att göra din exit knappen verk är " close () " utan parenteser .
 • Om du inte följer språkreglerna i Visual Basic medan du arbetar i utvecklingsmiljön , kommer dina fel betonas i blå eller röd . Om du aldrig har använt Visual Basic tidigare, att försöka förstå felmeddelanden och exakt vad du gjorde fel kan vara tidskrävande .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skapar en mp3- spelare i PHP

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar & läsa ett SDHC-kort på en acer 9300-5317
 • hur till vända? en gammal laptop-skärm till en andra extern LCD-skärm
 • hur man använder en bärbar monitor & två skärmar är knuten till en docka
 • hur man skriver en C + + -program för att simulera en digital klocka
 • acer aspire L100 specifikationer
 • Hur konvertera en php sträng hittills
 • vad är ursprunget till företagets namn Intel?
 • hur du skannar med PIXMA MX330 utan bläckpatronen
 • hur man kan övervaka direkt ansluta skrivare
 • hur man kan återställa en disk till en enda volym