Dator > hur man skapar ett beställningsformulär med PHP

 • hur man skapar ett beställningsformulär med PHP


 • PHP är ett mångsidigt programmeringsspråk för webbplatser . Den tillåter en webbplats för att interagera med servern att utföra interaktiva uppgifter. Ett beställningsformulär är ett vanligt exempel på hur PHP kan integreras med en webbsida för att behandla användardata och skicka en faktisk så att webbplatsens ägare . Även om PHP är inte en lätt programmeringsspråk att lära sig , är det möjligt att skapa PHP- skript med hjälp av redan existerande kod . Många skript finns tillgängliga för gratis online

  Du behöver : .
  FTP-program


  1
  Hitta en gratis online beställningsformulär (se Resurser ) . . Använda befintlig kod kommer att undanröja uppgiften att lära sig hur man programmerar HTML och PHP själv . Vissa former behandlar beställningsformuläret genom att bara skicka ett mail till dig med kunden information och detaljer för , andra är mer robust och lagra informationen i en databas eller bearbeta kreditkort . Välj en form som är lämplig för din verksamhet.
  2 .
  Öppna en textredigerare på datorn ( ett bra program att använda är Windows Notepad ) .
  3 .

  Kopiera och klistra in HTML-koden för den första delen av din beställning i den tomma textfil . Ett PHP beställningsformulär krävs två filer . Den första är i HTML bara och börjar med raden " "längst upp i filen . Det slutar med " " som den sista raden i filen .
  4 .
  Notera filnamnet som visas i HTML -koden " form " -taggen. Till exempel kan raden säga "
  5 .
  Spara textfilen med någon önskat filnamn , men använd den " . html " förlängning . Windows kan uppmana dig med en pop -up varning för att ange att du ändrar filformatet --- acceptera ändringen. Namnet på denna HTML -filen är samma som URL filnamnet används för att komma i beställningsformuläret. Till exempel , om du namnge din form " form. html , " kommer det att komma åt senare på " http://www . ( yourwebsite. com ) /form. html . "
  6 .

  Skapa ett nytt , tom textfil .
  7 .
  Kopiera och klistra in den andra delen av beställningsformuläret i denna tom fil --- Denna kommer att innehålla PHP-koden . Alla PHP -kod börjar med " 8 .
  Spara filen med samma namn som härstammar tidigare från den tidigare HTML-filen . Om HTML " form "-fältet används " process. php , " spara denna fil som " process. php . "
  9
  Öppna ditt FTP- program . många ftp- program är tillgängliga för gratis online ( se Resurser ) .
  10 .
  Anslut till din webb -hosting konto med servern adress som tillhandahållits av webbhotell .
  11 .

  Dra de två filerna du skapade på FTP- fönstret och släppa dem i din webbplats katalog . Beställningsformuläret är nu aktiv på din webbplats .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Hur konvertera Celsius till Fahrenheit och tvärtom i Java

Relaterade artiklar


 • intel Lanai moderkort specifikationer
 • min Dell Latitude C600 startar inte
 • Hur man använder en G-DRIVE Mini med en Mac
 • samsung syncmaster 930b specifikationer
 • hur du återvinner bläckpatroner kopiator
 • hur du tar bort apps från en IPAD
 • LCD restbild problem
 • hur reparera en trasig laptop-skärm
 • FAT 32 vs fett 16 fil gränser
 • hur du kör ett skript java program i Ubuntu