Dator > hur man skapar dator objekt

 • hur man skapar dator objekt


 • Ett "objekt " i datorprogrammering terminologi är en diskret bit programkod och minne , vilket kan ha sin egen variabler , egenskaper och beräkningsmetoder . Objekt kan du skapa återanvändningsbara programmering : skapa en rad förfaranden som är relevanta endast för en viss typ av objekt , och du kan använda dem flera gånger när du har att göra med liknande begrepp , både i programmet du skriver nu och i framtiden arbeta . Objekt visas i vanliga processuella språk och i objektorienterade språk , som drivs av användarens interaktion med gränssnittet objekt .
  1
  Skapa ett nytt objekt med procedurell kod . . Syntaxen för denna kod kommer att variera beroende på språk , men det brukar vara ungefär så här kommandot :

  john=new Object ( ) ;

  Objekt skapas också i användargränssnittet designprogrammet. Till exempel , om du placerar en knapp i ett fönster i designprogrammet , är knappen ett objekt i fönstret och ofta har sin egen programkod utlöses när användaren klickar på den knappen . Användargränssnitt utveckling programvara kommer definiera relevanta kod för varje nytt objekt , göra det lättare för programutveckling : en droppe meny kan ha ett " onChange " förfarande , men detta kommer inte att användas för en knapp .
  2 .
  Tilldela ditt objekt med individuella variabler som endast det objektet . Till exempel :

  john. address=" 123 Main Street "
  john. phone=" ( 212 ) 555-1212 "

  Dessa variabler är unika för " John " objekt . Om det finns ett andra objekt med namnet " Mary ", en hänvisning till " mary. address " kommer tillbaka en tom sträng , en null resultat eller ett fel , beroende på programmeringsspråk du använder .
  3 .
  Utveckla
  prototyper för nya objekt . Ett objekt prototyp skapar standardvärden och programkod för varje objekt som härrör från det . De flesta av värdet på objektet programmering kommer från att skapa och återanvända prototyper . Den metod för att skapa prototyper kommer att variera beroende på språk . Till exempel kan en anställd prototyp ser ut så här :

  prototyp anställd=new Object () ;
  self. address="" ;
  self. phone=" ";
  self. hourlySalary=15 ;

  Du kan använda en prototyp genom att kalla det istället för basen objektet:

  john=new Employee () ;

  I detta fall skulle "John " objektet ärva tomma strängar för adress och telefonnummer ( eftersom hans adress och telefonnummer kommer inte att ha ett standardvärde ) , men skulle standard till $ 15 per timme i den variabeln om det inte är ändrade senare i koden .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man överför en bok i XML

Relaterade artiklar


 • hur man byter Compaq C500 tangentbord
 • hur man skapar en inloggningssida i ASP
 • hur man kan återställa en disk till en enda volym
 • specifikationer för Samsung SyncMaster T190
 • Outlook svarar inte med XP
 • hur man spelar in HD att ta kort
 • Hur fixar jag en kraschad dator för låginkomst-pensionär?
 • typer av pc-datorer
 • Toshiba P100 specifikationer
 • hur man sätter på fläkten på en hp pavilion 8760c