Dator > hur man byter en typsnitt med PHP

 • hur man byter en typsnitt med PHP


 • Typsnitt på webbplatser , liksom alla andra text egenskaper , manipuleras med hjälp av HTML . Teckensnitt , liksom dess teckensnittsfamilj , färg och storlek , är standard aspekter som har ändrats ofta . Ibland är det nödvändigt att dynamiskt ändra någon av dessa typsnitt med hjälp av villkor från andra källor . Till exempel kan ett teckensnitt för en ingång formulärfält på en webbsida måste fetstil och rött för att visa användaren de glömde att mata in uppgifter som behövs. Medan HTML visas teckensnitt kan PHP användas för att ändra HTML- teckensnitt uttalande som gör den slutliga texten utdata .

  Du behöver :
  PHP Compiler


  1
  Kontrollera med din webbserver värd leverantören att ditt konto har PHP privilegier . . Du kan inte använda PHP för att ändra en typsnitt utan tillgång till PHP -kompilatorn . PHP -koden i dokumentet kommer att ignoreras av webbservern och visas som främmande symboler på webbsidan.
  2 .
  Skapa typsnittet deklaration med standard-HTML . Detta innebär att " "-taggen och eventuella parametrar du vill konfigurera typsnitt . Till exempel " " ( yttre buden obeaktade när faktiskt genomföra koden ) .
  3 .
  Ring PHP -kompilator som omger teckensnitt deklaration med PHP -taggar . På en linje över teckensnitt uttalande , att skriva " " på en linje under teckensnitt uttalande att stänga av kompilatorn av . HTML uttalande finns nu inom PHP delen av koden, men är inte formaterad för kompilatorn att förstå .
  4 .
  Bifoga HTML teckensnitt deklaration innanför " echo " PHP -funktionen . Allt utgång till en webbläsare inifrån PHP-koden visas med screentryck funktioner gillade "echo " . Innan teckensnitt uttalande , typ " echo "följt av hela HTML- teckensnitt uttalande i citationstecken .
  5 .
  Skriv ett semikolon i slutet av denna "echo " uttalande att slutföra uttalande . Det slutliga resultatet kommer att läsa :

  echo " PHP är att kontrollera typsnitt i denna mening ? . " ; ?
  Author 6
  Fortsätt att lägga till ytterligare vanliga HTML- innehåll webbdesign i dokumentet som vanligt . PHP är endast behandlas i den lilla sektion där typsnittet är deklarerad. Alla uppgifter utanför " " taggarna ignoreras av servern och skickas direkt till webbläsaren , som vanligt.

  tips och varningar


 • Observera användningen av enkla citattecken i teckenattribut . HTML vanligtvis använder citationstecken , men förstår också enkla citationstecken eller hela försummelser citat med enstaka ord attribut . När omslutande en HTML uttalande i PHP för att kontrollera sin produktion på detta sätt bör citationstecken undvikas eller PHP kan tolka dem som i slutet av "echo" uttalande som använder sina egna citationstecken .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skriver ett vbscript för att starta program

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en Fujitsu Li 2735 laptop skärm
 • problem med sidor utskrift svart på en Xerox Phaser 6100
 • hur man applicerar med hög densitet polysyntetiska silver kylpasta till en kylfläkt
 • Hur man använder en DirecTV satellit för en antenn
 • hur man överklockar en Pentium 4 Socket 478
 • hur man återställer en PIXMA MP250 patron
 • hur man vidrör inre plattorna på en hårddisk
 • hur man byter minne i en Acer m5312
 • hur man använder grundläggande ström aktörer i C + +
 • compaq nw8000 specifikationer