Dator > hur man använder PHP 5 auto lastning klasser funktionen för att automatiskt inkludera PHP-filer

 • hur man använder PHP 5 auto lastning klasser funktionen för att automatiskt inkludera PHP-filer


 • . Auto belastning är ett nytt attribut som införts i PHP5 att du inte behöver öppet kräva eller innefatta ett PHP-skript fil som innehåller den klass som används längre men det kommer att laddas automatiskt eller inbegripna vid behov

  Du behöver :
  Visual Studio Express eller högre .


  1 .
  Auto belastning är ett nytt attribut som införts i PHP5 att du inte behöver öppet kräva eller innefatta ett PHP-skript fil som innehåller klassen används längre men det kommer att laddas automatiskt eller inbegripna vid behov . Till exempel med PHP4 skulle du behöva skriva ungefär så här :

  require_once ( " foo. php " ) , //foo. php innehåller klassen Uniquesofts. com

  min Uniquesofts. com=new Uniquesofts. com () ; .
  2
  Varje gång du behöver skapa ett typexempel för vissa klass du måste inkludera särskilda PHP -fil som innehåller den klassen . Det är inte bara extra arbete utan också göra det mer fel -benägen . Det kan konfrontera att hantera hel del inkludera eller kräva linjer. Det är där den automatiska last inslag i PHP5 sparkar i. I stället för att inkludera en viss PHP-skript varje gång vi behöver det skapar vi en mycket enkel funktion i början av den aktuella filen så att PHP robotically vet vad filen innehåller då vi behöver en viss klass. Till exempel :
  funktion __autoload ( $ class_name ) { require_once klasser /'. $ class_name . " php . " }

  $ obj2=new MyClass2 () ; //PHP automatiskt kräver " classes/MyClass1. php "
  3
  $ obj1 . =ny MyClass1 () ; //PHP automatiskt kräver " classes/MyClass1. php "

  Som illustreras av exemplet ovan , med enkel funktion inredda i fet stil , kommer du aldrig att öppet inkludera PHP skript igen . Istället kommer du ange ställe att leta efter motsvarande skriptfilen att inkludera och PHP kommer att göra jobbet åt dig . I detta exempel namnet på klassen " MyClass1 " överförs till funktionen __autoload som variabeln $ class_name och i själva funktionen , specificerar det var exakt PHP -fil till att omfatta , nämligen i " klasser " katalog och namnet på filen är samma som för klassen $ class_name . " . php " .
  Vanligtvis bör __autoload funktion placeras i en webbplats bred konfigurationsfil som ingår i början av alla PHP -filer på din webbplats så att den bara skrivas en gång . På så sätt kan alla klasser på din webbplats eller applikation vara bättre namn och förberedda .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:vad är filnamnstillägg för ett script?

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en Fujitsu n5010
 • Hur man testar datorns moderkort
 • hur du ansluter iMic
 • skrivare som inte dricker bläck
 • Ta bort en bild från din dator
 • hur man ändrar klockan på min Logitech MX 3200 tangentbord
 • hur man byter en e6320 med en Q6600
 • Hur berätta om en processor x64 i Windows
 • hur du ställer in en HP LaserJet 1022nw i ett nätverk
 • hur man använder en CDRW