Dator > hur du skickar HTML-formulär data till en textfil

 • hur du skickar HTML-formulär data till en textfil


 • Interaktiva webbsidor kräver ofta uppgifter som skall inhämtas från en användare . Hur dessa data används i stor utsträckning varierar beroende på webbplats . Men alla data hämtas via en webbsida som använder ett HTML-formulär . Typning av ett e-postmeddelande till beställning av kläder online kräva att alla HTML- formulär indata av en besökare . Det är möjligt att helt enkelt ta dessa data och lagra det i en textfil för senare användning. Medan HTML är främre delen av denna process som interagerar direkt med användaren , är ytterligare en back-end server -side script som krävs för att bearbeta HTML formulärdata . Dessa skript kan vara små och relativt okomplicerade

  Du behöver : .
  HTML Form
  PHP Script .


  1 .
  Identifiera namnen på de variabler som är associerade med HTML formulärfälten. Ett fält för användarens namn kan lämpligen kallas " namn " men någon eventuell rörlig titel accepteras . Obs dessa titlar för varje fält i HTML-formuläret .
  2 .
  Skapa ett nytt tomt textdokument med en " . php " förlängning . PHP -kompilator är det mest effektiva verktyget för att integrera med HTML för att bearbeta data formulärfält .
  3 .
  Typ "
  4 .
  Använd filhantering PHP kommandon för att hantera ytterligare en textfil för att spara i HTML- form -data. Använd " fopen ( ) " , " fwrite () " och " fclose () " funktioner i samband med HTML-formulär rörliga namn för att slutföra hela processen. Till exempel öppnar textfilen genom att förklara " $ textfil=fopen ( " textfile. txt " , " w " ) ; " ( apostrofer inte i den faktiska programkoden ) . Nästa , lämna in alla HTML-formulär data till textfil med " fputs ( $ textfil , $ variable1 $ variable2 $ variable3 . ) , " där varje variabel namn ersätts här av de faktiska HTML varierande form fältnamn , med en period mellan varje ett . Stäng slutligen den textfil med " fclose ( $ textfil ) . " Kom ihåg att ett semikolon är nödvändig i slutet av varje funktion linje att slutföra sitt uttalande . (Se referenser 1 och 2 )
  5 .
  Skriv " ? > " för att stänga skriptet .
  6 .
  Skapa en tom text fil med samma namn som ett refereras i skriptet . Till exempel textfile. txt .
  7 .
  Ladda upp den tomma textfilen och manuset filen till webbservern som är värd för HTML- formulär .
  8 .

  Besök HTML-formulär och skriva in data . Inlämnade kommer alla data sparas i textfilen på webbservern .

  tips och varningar


 • Kontrollera med din värd leverantör för att säkerställa att PHP kompilator finns tillgänglig. Det är ett standardverktyg på de flesta webbservrar , men i vissa fall kanske det inte finns . Ansök om en uppgraderad konto med PHP tillträde om din värd leverantören anger att du inte har denna funktion .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man läser en doc -fil med php

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en html tidslinje
 • gateway 2000 solo specifikationer
 • hur man kan övervaka en HP använder IP-skrivare via ett LAN-nätverk
 • vad är filändelsen j ?
 • hur man återställer chip i en HP 4700
 • intruktioner för att installera en intern dvd rom i en Compaq Presario stationär dator
 • EVGA X58 SLI specifikationer
 • SONY PCG 7192l specifikationer
 • hur du skannar med PIXMA MX330 utan bläckpatronen
 • hur du kör 6 monitorer