Dator > html text hjälp

 • html text hjälp


 • HTML är en av de grundläggande märkspråk för webben . HTML tillåter dig att göra en hemsida ser strukturerad och satte text på den. Använda Markup Language, kan du skapa stycken , gör texten ansluter ett visst sätt , kursivera text och göra den fet . Att ha en fast förståelse av HTML är viktigt att lära sig mer komplexa Webbprogrammering, till exempel CSS

  Skapa HTML Text

  Till . skapa HTML-text , använda en enkel texteditor för att skriva alla dina Web kommandon . En enkel textredigerare , t. ex. Anteckningar, kan du ändra filändelsen så att du kan ladda det i en webbsida. Du måste ange sidan som ett HTML- dokument . Skriv in denna kod för att komma igång :


  <; ! body>

  Min första hemsida


  kommandot betecknar alla följande kod som HTML kommandon . Den i slutet stoppar dokumentet . -Taggarna är där huvuddelen av din text kommer att ligga på webbsidan. Inne i kroppen där du kan skriva den text du vill ha på din webbplats . Du kan även lägga till taggar som ändrar attribut för texten , att utse den som fet , kursiv eller vad ditt behov än må vara. När du är klar med de enkla textdokument , gå till " File "och " Spara som "och sedan välja "Alla filer " från rullgardinsmenyn . Skriv " index. html " som namn på din fil . Detta betecknar texten som endast finns på webben text och tillåter dig att ladda den till en webbplats .

  HTML-taggar

  HTML använder taggar attribut för att ange stil på texten som visas på sidan . När du skriver text i HTML-dokumentet visas det på din webbsida i ett standardformat . Om du omger texten med ett attribut tagg, stil förändras . Om du vill ändra texten så att den är kursiv , måste du omge den med kursiv taggen , som finns på ett HTML-dokument som :  Denna etikett kommer att tas i början av den text du vill ändra . För att avsluta denna stil , måste du sätta in en slut tagg , som bör visas som :  Detta gäller för de flesta textattribut . Så om du vill ändra en text till fet , förefaller det som :

  exempel text

  Typsnitt

  Om du vill ändra teckensnitt på din text måste du använda en stil tagg . Om du är bekant med HTML , kommer din första instinkt vara att använda tag att definiera teckensnitt , men detta sätt att skapa teckensnitt attribut har utfasats på grund av utvecklingen av teckensnitt kommandot . Inom taggarna i HTML- dokument kommer du att definiera formatmallar för olika delar av din webbplats . Säg att du har definierat tre separata stycken med

  tag , ringer var och en , och . För att ställa in teckensnitt för , skulle du skapa en stil tagg som skulle se ut :  plats Sedan i kroppen . När texten sitter i mellan taggarna , visas med teckensnittet Verdana stil . Du kan göra detta med en mängd olika teckensnitt.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur du gör din egen php proxy

Relaterade artiklar


 • Netgear gs116: specifikationer
 • hur man kan återställa en Maxtor One Touch 4 till den status det hade när jag köpte den
 • Vad är bästa portabla lagringsenheter för mac?
 • vad tangentbord får plats på en iMac?
 • lenovo R52 specifikationer
 • hur man använder Bluetooth-teknik för att skriva ut från en PC eller laptop till HP All-in-one
 • vad betyder 18 miljoner inte redo menar på en HP-skrivare?
 • hur man ladda ett litiumjon-batteri utan laddare
 • hur man skriver ut på Legal-papper med en Canon MP780
 • hur du tar bort tangentbordet på en Toshiba M400 ez5031