Dator > Hur bearbeta kreditkort i php

 • Hur bearbeta kreditkort i php


 • PHP är en mångsidig dator programmeringsspråk för att utforma webbplatser . Den anpassar sig lätt till en mängd olika uppgifter och i stor utsträckning stöds av tredje parts servrar och mjukvara . Bearbetning kreditkort på en webbplats är ett nödvändigt verktyg för en framgångsrik e-handelssajt . En server -side programmeringsspråk är skyldiga att godta och manipulera kreditkortsnummer. PHP är ett logiskt val för denna uppgift. Hantering kreditkort kräver största uppmärksamhet åt sajt säkerhet . PHP erbjuder kryptering funktioner som krävs för att tryggt anförtro känslig information till en webbserver .
  1
  Kontrollera att din webbserver ger dig tillgång till PHP -kompilatorn . . Du kan inte behandla kreditkort i PHP så länge webbplatsen kan använda PHP-programmering . Kontakta din värd leverantören för att bekräfta denna tillgång . PHP är ett standard på de flesta webbhotell , men vissa kräver en uppgraderad prenumeration nivå för att få tillgång till.
  2 .
  Identifiera en PHP produkt att bearbeta kreditkort . Denna uppgift är vanligt och manus är allmänt tillgängliga (se " Referenser " ) . Men PHP -skript att bearbeta kreditkort är inte gratis. Leverantörer inse kommersiell nytta av dessa skript , och därmed de är bland de få PHP- program som måste ha licens . Kostnaden är värt det , men liksom hela programperioden integration hanteras av scriptet så att även måttligt erfarna programmerare kan genomföra ett system kreditkort på en webbplats .
  3 .
  Köp PHP-script att bearbeta kreditkort .
  4 .
  Ladda upp PHP- filer från den produkt som din webbserver . De flesta webbhotell tillåter ftp-överföringar för att enkelt flytta filer mellan din dator och deras servrar . Många FTP- program är tillgängliga för gratis (se " resurser " ) . Anslut till webbservern med servern adress som din värd leverantören .
  5 .
  Installera PHP-skript , om det behövs . Många PHP -program kommer att erbjuda automatisk installation när manus är uppladdade . Besök bara webbadress på din webbplats som motsvarar den PHP-skript du lagt upp och följ anvisningarna på skärmen . Andra program kommer inte att kräva installation , och manuset är fullt fungerande när den är uppladdad.
  6 .
  Besök URL för PHP-skript du har installerade.
  7 .
  Testa skriptet själv , med ditt eget kreditkort , om så önskas . Om det finns några frågor kontakta manus säljaren om hjälp .

  tips och varningar


 • webbplatsinnehavare bör noga väga alternativ att köpa ett PHP- skript kreditkort i stället än att programmera en själv eller anlita en programmerare . Säkerhetskraven för kreditkort bearbetning är höga . En etablerad program tar bort denna huvudvärk samtidigt spara värdefull utvecklingstid . De resurser som krävs för att skapa ett PHP-skript från grunden kan vara lika dyrt , om inte viktigare .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man använder Struts HTML -taggar

Relaterade artiklar


 • hur du återställer. IAB filer
 • java certifiering FAQs
 • hur du flyttar en kalender till en annan personlig mapp
 • hur man defragmentera en flash-enhet med freeware
 • hur man använder en iPod med en asus
 • hur man använder VBA i Access-frågan designvyn
 • hur man fyller en Lexmark E250 tonerkassett
 • det bästa billiga bärbara datorer för studenter
 • hur man återställer hk 8500 trådlös skrivare
 • hur man använder en bakdörr huvudlösenord för att ändra din BIOS