Dator > ANPA till XML-konvertering

 • ANPA till XML-konvertering


 • ANPA ( American Newspaper Publishers Association) i XML ( eXtensible Markup Language) omvandling faktiskt hänvisar till omvandlingen av ANPA-1312 , en 7-bitars text uppmärkning protokoll som utvecklats av och för Newspaper Agency of America ( NAA ) , till XML . " . schema " Omvandlingen av ANPA-1312 till XML är medelsvår och kräver omfattande kunskaper för att använda en XML -tolk och XML Markup Language, eller XML

  ANPA-1312 Fakta

  Den amerikanska Tidningsutgivareföreningen föreningen tillsammans med sex andra tidningar föreningar år 1992 att bilda Newspaper Association of America ( NAA ) . De skapade 7-bitars nyhetsbyrån protokoll text markup , som NAA publiceras som ANPA-1312 . Detta protokoll standardiserad struktur och innehåll i nyhetsartiklar och förberett dem för vidarebefordran till nyhetsbyråer och förlag tidningen med en standard syntax format . Associated Press är fortfarande en stark anhängare av protokollet , även om NITF eller nyheter Industry Text Format , ersatta ANPA-1312 under 1990-talet som den nya standarden för märkningsspråk.

  XML Fakta

  eXtensible Markup Language är en digital språkkod användas för att strukturera den information som finns på insidan av dokument . En kod är ett särskilt kodsystem som används för att identifiera och skilja mellan strukturer i ett dokument som en webbsida eller en tidningsartikel . Den XML-specifikationer definierar ett standardiserat sätt att lägga till markeringar kod i ett dokument . Den XML-kodning inom vissa delar av en sida möjliggöra automatisering av dokumentet information organisation . Enligt XML- kod i de delar av själva sidan , till exempel sidhuvuden eller sidfötter , även en databas tabell-XML organiserar informationen .

  Omvandling Fakta

  Omställningen mellan de två märkspråk kräver användning av en parser kompatibel med både språk och fördjupad kunskap om ANAP-1312 , NITF och XML-språk , är En parser program som läser data i ett dokument , avgör vad uppgifterna , och sedan berättar data i vilket program eller applikation det ska öppnas . Även programvara är tillgänglig för att behandla omvandlingar , eftersom användningen av ANPA-1312 språk minskar , blir programvaran mindre tillgänglig och dyrare . Ett paket som FingerPost s FIP Internet Leverans modul , finns på FingerPost. co. UK med en 60- dagars tillfällig licens måste du registrera dig för att ta emot , är mycket tekniska och specialiserade program som används vid överföring och omvandling av ANPA-1312 Markup Language . Enligt dess egenskaper sidan , tillåter programvara överföring av ANPA-1312 uppmärkning , och alla andra typer av datafiler över " TCP /IP via en kombination av Internet , intranät och VPN " anslutningar .

  XMLNews-Meta , enligt XML . Täck Pages. org kan tolka , eller överföra vissa typer av data , som kallas " metadata " om nyheter objekt , såsom skriva ut dokument eller skriva ut foton . Också enligt sajten , en " . . . fullt kompatibel undergrupp av 21 -september-1998 XML-version av News Industry Text Format ( NITF ) som utvecklats av International Press Telecommunications Council och Newspaper Association of America som ny standard för utbyte av nyheter ( som ersätter den gamla ANPA 1312 tråd format) . " Den XMLNews-Meta , både tolkar och omvandlar den ANPA-1312 och NITF format och båda även använda XML Utkast DTD för XNLNews .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skapar ett rutnät i Java

Relaterade artiklar


 • specifikationerna i en Toshiba A25
 • hur man använder en virtuell SMTP-server för e-post
 • hur att mata ut en trasig dvd-r
 • hur man fixar bärbara högtalare
 • hur reparera en a1172 strömadapter
 • Justera bläckpatron misslyckades på min HP 6110
 • Toshiba A70 strömadapter krav
 • HP Officejet 9130 utskriftsproblem
 • hur reparera en skadad TIB-fil
 • AMD Phenom 2 945 CPU-specifikationer